Şimdi Ara

Sistem için son tavsiyeler Hafta Sonu Toplanacaktır Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AMD PHENOM II X6 1055T ---------------- 350
    ASUS M4A88TD-V EVO ------------------ 225
    4 GB DDR3 1600 MHz PLATINIUM (2X2GB) CL8 MACH XTREM --- 185 şayet 3 x 1600 mhz olabilir
    SAMSUNG 320GB (F4-yeni seri) ---- 70
    SAMSUNG yada LG DVDw ----- 30
    ASUS TA-M11 ATX Oyuncu Kasası ---- 100
    HIGHPOWER ABSOLUTE 550w (80+) ------ 140

+ ASUS HD6870 GDDR5 1GB 256BIT AMD RADEON DX11 EKRAN KARTI, 501 TL

bu haliyle sistem 1416 benim max bütçem 1600 TL kasa için arkadaşlar ilerde CrossFire yapmayı planlıyorum bide 1 HDD daha alıp Raid yapacağım hangi 2x HDD yi tavsiye edersiniz .
    dediğim gibi bu haliyle 1416 tl 200 tl daha aratabilir bütçe olarak intel + nvidia yada amd + amd olarak düşünüyorum sistemi bu amd + amd yeni çıkan 6870 ekran kartlı sistem belki 1 adet daha 2 gb 1600 mhz ram daha eklenebilir ve PSUnun yükseltilmesi lazım ben araştırdım ama kasayla beraber iyi bir psu bulamadım varmı birlikte satılan iyi bir kasa psu ikilisi tavsiyeniz yoksa ayrı ayrı olarak ilerde crossfirei ve bir kaç soğutucuyu düşünürsek 700 W bir psu yeterli olurmu birde full hd 3d bir ekran alacağım için bütçeyi çokta zorlamak istemiyorum 1500 tl kasa için ideal olacaktır full hd 3d ekran tavsiyenizde varsa alabilirm ve bir sorum daha olucak bu sistem + 3d full hd bir ekranla bu nvidianin 3d vision 300 tl civarı olan gözlük seti uyumlu çalışırmı yoksa nvidia 3d vision kiti için illa nviida bir ekran kartımı gerekiyor eğer öyle ise HD6870 için hangi 3D gözlük setini kullanmak gerekiyor . teşekkürler .
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Sistem güzel olmuş fakat;

Remler OCZ ise asla alma, 2x2 CORSAİR 1333MHZ CL9 yetip artar, remin genel sistem performansına f/p oranı çok düşüktür.

PSU olarakda bunu al, dünyadaki en iyi PSU üreticisidir; http://www.teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/seasonic-s12ii-80-plus-bronze-520w-guc-kaynagi.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 22 Ekim 2010; 19:02:26 >
  • 520 W biraz düşük geldi dostum yeterli olurmu ekstra fan soğutucu vs CS için , ram tavsiynizi göz önüne alacağım genel sistem performansına f/p oranı yüksek 1600 mhz ram tavsiyeniz varmı 2x2 CORSAİR 1333MHZ CL9 nin yanında .
  • Birde sistemi elden Vatandan yada Ankarada fiyatı uygun olan herhangi biryerden toplamak istiyorum ona göre parça önerirseniz sevinirim tabi fiyatı uygun olursa internettende sipariş edebilirim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: W4nt3d

520 W biraz düşük geldi dostum yeterli olurmu ekstra fan soğutucu vs CS için , ram tavsiynizi göz önüne alacağım genel sistem performansına f/p oranı yüksek 1600 mhz ram tavsiyeniz varmı 2x2 CORSAİR 1333MHZ CL9 nin yanında .

Arkadaşım o sisteme 400W gerçek bir PSU bile yeterlidir.

İstersende bunu al;

http://www.teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/seasonic-m12ii-80-plus-bronze-620w-guc-kaynagi.html

• * C.Fire için anakart ve kasa uygun değil.

* Ramlere çok para vermeyin 2*2 1333mhz'lik kit alın (140 TL Kingston 2*2) daha stabil çalışır, 1333mhz ram sonrası frekanslarda biostan manuel ayar yapmanız lazım voltaj,zamanlama ve frekansı kendiniz girip ayarlıyorsunuz, bunlara rağmen alacağını performans ise yok gibi bir şeydir.

* 60 TL'ye 500GB F3 serisi hdd var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 22 Ekim 2010; 18:56:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

quote:

Orijinalden alıntı: W4nt3d

520 W biraz düşük geldi dostum yeterli olurmu ekstra fan soğutucu vs CS için , ram tavsiynizi göz önüne alacağım genel sistem performansına f/p oranı yüksek 1600 mhz ram tavsiyeniz varmı 2x2 CORSAİR 1333MHZ CL9 nin yanında .

Arkadaşım o sisteme 400W gerçek bir PSU bile yeterlidir.

İstersende bunu al;

http://www.teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/seasonic-m12ii-80-plus-bronze-620w-guc-kaynagi.html

Anlıyorum teşekkür ederim .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

* C.Fire için anakart ve kasa uygun değil.

* Ramlere çok para vermeyin 2*2 1333mhz'lik kit alın (140 TL Kingston 2*2) daha stabil çalışır, 1333mhz ram sonrası frekanslarda biostan manuel ayar yapmanız lazım voltaj,zamanlama ve frekansı kendiniz girip ayarlıyorsunuz, bunlara rağmen alacağını performans ise yok gibi bir şeydir.

* 60 TL'ye 500GB F3 serisi hdd var.

Bütçe Dahilinde C.Fire uyumlu bir anakart ve kasa tavsiyesinde bulunabilirmisiniz .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W4nt3d -- 22 Ekim 2010; 19:04:31 >
  • Birde bu sisteme uygun 3D Full Hd ekran ve 3D Gözlük seti tavsiyesi alabilirsem çok mutlu olacağım arkadaşlar .
  • http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-detay_25887_SAMSUNG_2233RZ_3D__22inc__1680x1050__3ms__DVI__Parlak_Siyah.html

ekran olarak bunu almayı planlıyorum hem ekran ve hem gözlük seti hediyesiyle fiyaı gayet uygun sadece tek eksiği çözünürlüğü full hd değil az biraz düşük .
  • 3d oyun performansı düşük güncel kartlarda sli desteği ile en fazla 40-70 fps arası geliyor
    3d gözü gereğinden fazla yoruyor sağlık açısından önerilmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mckhan

3d oyun performansı düşük güncel kartlarda sli desteği ile en fazla 40-70 fps arası geliyor
    3d gözü gereğinden fazla yoruyor sağlık açısından önerilmiyor

Evet Doğru fakat benim zaten sürekli 3d yi kullanmak gibi bir niyetim yok sadece arada bir tadını çıkarmak amaçlı 1,2 saat .
  • Benim en büyük sorunum şu an Nvidia 3D Vision kitinin ati ekran kartlarıyla çalışıp çalışmadığı sorusunun cevabı -.-
  •  Sistem için son tavsiyeler Hafta Sonu Toplanacaktır Yardım

sistemin son hali arkadaşlar yarın nova bilgisayardan sipariş edeceğim ana kart konusununda emin değilim sadece kurulum yapıp yolluyolarmı acaba birde 2x2 yerine 3x2 GB 1333 ram mi alabilirim , ekran kartını vatan bilgisayardan alacağım HD6870 500 TL .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W4nt3d -- 22 Ekim 2010; 22:02:56 >
  • Remi Corsair al, micro anakart alma 880-V EVO al, kasada teneke, PSU'da gerçek değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 22 Ekim 2010; 22:39:22 >
  • 1 x 2 GB high level soğutuculu ram daha oda 78 TL toplamda 1118 TL . evet arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Anakartı Corsair al, micro anakart alma 880-V EVO al, kasada teneke, PSU'da gerçek değil.

anladım bu kasa ve psu konusunda kararsızım , psu sıkıntı evet =/
  • anakartı
    msi890gxm alıcaksanız 16x 16x çalışması için ekran kartlarının
    ramleri gskill bakabilirsiniz 2*2 şeklinde
    akasa zen 600w çift gpu kaldırmayabilir
  •  Sistem için son tavsiyeler Hafta Sonu Toplanacaktır Yardım

Bu haliyle uyumlu bir sistem mi peki arkadaşlar ?
  • aynen ekran kartını 1 ay bekleyin atinin 6 serisi performans bilgileri bugun yarın cıkar piyasaya ekran kartı yanında red scorpion işlemci soğutucu alırsınız bi tane on numara sistem olur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.