Şimdi Ara

sistem için ssd ram cpu önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
41
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tomahawk b550 anakart ---- 5600 amd işlemci ---- crucial 2x8 ram ---- 4060 ti 8gb ekran kartı

>Bu sistemden ssd düşük geldiği için ve sistemde bazen fps drop yediğim için bazı değişiklikler yapmak istedim. Önerebileceğiniz 1tb yada daha yüksek boyutlu fiyat performans ürünlere açığım

>Sistemin işlemcisi değişmeli diyorsanız önereceğiniz işlemcilere açığım ( sistemin ekran kartının yükselme ihtimali de var ileride belki bunu da göz önünde bulundurusunuz)

>Ramlerin yetersiz kaldığını düşünüyorum 2X16 yada 4x8 hangisi daha iyi olur bir açıklamayla önereceğiniz ramlari de bekliyorum

Şimdiden çok teşekkür ederim

• Tum parcalari degistireceksen bu sistemi komple satip butcenin ustune eklemen daha iyi olur ,diger turlu bosa masraf olacak daha iyi kart 20k (7800xt) islemci olarak 5700x3d alsan 9k(sacma olmus fiyati zaten 7 k falandi), ssd 2500 tl, 32gb ddr4 ram 2000 tl toplam 30-35 bin ddr4 sisteme luzumsuz masraf olacak, bu eldekini 15 e falan satsan en kotu ustunede bu tahmini 30k eklesen 7500f+7800xt ddr5 sisteme gecersin.

Ssd
    https://app.hb.biz/9FB3Ez7wD4ko

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ram ve Ssd Upgrade Önerisi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.