ben hep intel kullanmış biriyim ama şimdi amd düşünüyorum kullanım amacım oyundan ziyade divx dvd yapmak dijital foto ile uğraşmak kamera kayıtlarımı dijital ortamlara kaydetmek inetrnet fotoshop uygulamaları çift çekirdekli bir işlemci almayı düşünüyorum amd x2 3800 mü intel D 3,2 mi yardım, oyunda oynarım
intel en iyisi vaz geçme
oyun için değilse intel çift çekirdek al çok övüyolar
intel pentium D 930 al mavi bilgisayara bak fiyatları süper
intel bu aralr damping yaptı bu hayır alamet degil
BANA GÖRE AMD BEN AMDCİYİM PERFORMANCE SÜPER 3800 DUAL CORE DEĞİLDE AMD ATHLON 64 4400 X2 DUAL CORE 939PIN AL DERİM BEN
İntel d 3.2 çift çekirdek çok iyi bir işlemcidir.Ama bildiğim kadarı ile AMD ATHLON 64 4400 X2 daha iyi zaten aralarında fiyat farkıda var. 3800 X2 AMD ile karşılaştırırsak intel d 3.2 daha iyi derim.
iyice aklım karıştı ya 3800X2 alacağım galiba aradaki 150$ farkı ekran kartına kullanırım 3800 iyi işlemci değilmi sonuçta bu işin sonu yok diye düşünüyorum yorumlarınız
bu arada anakartda A8N32 slı alacağım iyi seçim dimi
quote:
Orjinalden alıntı: donanımtolga
bu arada anakartda A8N32 slı alacağım iyi seçim dimi
slm eğer SLI yapmayı düşünüyorsan iyi ama SLI yapmayacaksan ASUS A8N-E iyi seçim olur
Kesinlikle amd Özellikle photoshop üzerinde iş yaparken VCR görüntü aktarım vs işleri yapacaksan tek geçerim amdyi Bu arada tabii burada sadece AMD değil Aldığın ramlerin de gerçekten performansa çok büyük etkisi var 1 yada 2 GB oem ram alrsan yazık edersin makineye Kıngston C2 yada Corsaır serisinden kaliteli bir ram olabilir
bu arada yine karıştım ya intel 950 yeni işlemci fiyatı 371+ kdv onumu alsam performans 3800 e göre daha iyimidir
Kullaacağı işlemlere intel daha iyi gider bence.Ben video dekoda ediyorum arada;eski p4 3,0'ın rahat rahat yaptığı işlemde imzamdaki sistem bayılıyor kalıyor.İntel işlemci almalısın.Oyun oynamayacaksan intel;oynayacaksan amd biçilmiş kaftandır.BAzıları bu klişeye karşı çıkıyor ama 512 ram intelin rtahat yaptığı dekode işlemini 1 gb amd bayılarak yapıyorsa bu bir klişe değildir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme