arkadaşlar oyun açtığımda bi zaman sonra ekran kararıyor ve bilgisayar kilitleniyor sistemim şu: *Abit Fatal1ty AN8 SLI *Amd s939 3000+ venice *Leadtek 6600GT x2(SLI) *Twinmos Dual DDR (512x2) *Seagate 200GB Sata
sistemde herhangi bi ısınma problemi yok yardımlarınızı bekliyorum
Kullandığın kasa nedir. Belki power supply yeterli gücü sağlayamıyordur.
+1
kasam xg viper psu yu değişip denedim gene aynı sorun
Daha önceden oluyormuydu yoksa yeni mi başladı?Ayrıca kullandığın kasa,güç kaynağı ve soğutma sisteminide buraya yazarsan daha iyi yardımcı olabiliriz.(Not:O sisteme en azından gerçek 480 Watt kullanmalısın bence.)
power 500w ama gerçekmi onu bilemiyorum xg viper kasanın içinden çıkan power sistemi toplayalı 2 gün oldu zaten yani bu sorun her var soğutma sistemi olarak işlemcinin üzerinde zalmanın 7700 bakır alimunyum fanı var ayrıyetten kasada 3 tane fan var
Kaç para verdin kasaya birde ekran kartı güç bağlantılarını yaptınmı mesela windowsa giripde oyuna girerkenmi kilitlenmeler oluyor?
ben şimdiye kadar hep oyunlarda karşılaştım ama windowsu bilmiyorum
%90 ısıdandır oyun açıldıktan sonra fanlar dönse bile ısı dahada artar dediğin ekran kartında güç yetersizse ekran kartı bir hata mesajı verir... onun için bence oyun açılınca ısı artıyor...
dostum yukarda yazdım ya ısınma problemi yok hem anakartın porgramında ısılar gözüküyor hem anakartın guru panelinde hemde kasanın panelinde tüm sıcaklıklar gözüküyor ısınma problemi yok!!!!
BIOS update dene
bios update de yaptım
kardeş bir ekran kartını dene oda olmazza kesın anakartında problem var
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme