Merhaba arkadaslar bi sistem toplamaya calıstım ama ne kadar uyumlu olup olamayacagı ve nasıl bir performans elde edecegim hakkında cok fazla bi fikrim yok bu konuda bana yardimci olursaniz sevinirim. Bir diger konuda anakart konusunda suphelerim var sizce bi sorun cıkarırmı yoksa kurdugum sistem sizce iyimi? ilginize simdiden tesekkur ederim.
KASA VE RAM İÇİN Bİ ÖNERİN VARMI? ONUN DIŞINDA SİSTEMİ NASIL BULDUN CUNKU KURDUGUN SİSTEMİN BENİ 1-2 YIL GÖTÜRMESİNİ İSTİYORUM EN AZINDAN, TABİ TEKNOLOJİ EL VERİRSE :)
500w yada 600w psu alabilirsin ram için 2 tane 1 gb lık veritech 800mhz alabilirsin
TESEKKUR EDERİM PEKİ ONEREBİLECEGİN BİR KASA VARMI? BİDE KİNGSTON LA TWİNMOSS ARASINDA HANGİSİNİ SEÇMELİYİM SON OLARAKTA HERHANGİ Bİ MSJ YAZMAMANDAN SİSTEMİN UYUMLU ÇALIŞACAGI SONUCUNU ÇIKARA BİLİRMİYİM.
Kasa psusuz alacaksan beğendiğin kasayı alabilirsin yer sıkıntın yoksa içi geniş bir tower alamanı tavsiye ederim. Valla iki arasında çok fark yok ramlerin. Ben yine de veritech derim f/p açısından
ekran kartı olarak asus a da o kadar para vermene gerek yok hocam... sparkle da asus ta aynı yalnız asus acayip pahalı...
kasa olarak @SorrowOcean hocamın dediği gibi tower alman kasayı ilerde de kullanmanı sağlar...