Şimdi Ara

sistem kurmayı düşünüyorum yardım edin... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • üff ii sonuçlara ulaşamadığım için daha almadım malzemeleri hadi yardım edin
  • vay be.. x540 aldım.. z2300+solo7 aldım.. geri sattım.. ipod+kulaklık takılıyoruz artık.. öğrenci hayatı göçebe hayat olunca sabit hoparlörler olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mawoix -- 2 Temmuz 2012; 21:51:00 >
  • 14 yaşımda açtığım konuya, yorumlarıma bakıyorum da utandım valla ne diyim. o zamanlar hem tam bir ergenmişim hemde bilgi eksikliği hat safhadaymış.

9 yıl geçmiş. ne günlerden ne günlere.
  • mawoix kullanıcısına yanıt
    bu bütçelere birincisi sıfır ses sistemi kesinlikle alınmaz paraya yazık olur ikinci elden temiz sistem düşüreceksin örneğin

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-ev-elektronigi-ev-sinema-sistemleri-sony-ev-sinema-sistemi-389351522/detay

bunu alabilirsin birazda pazarlık yaparsın bilgisayara bağlar hem film hem müzik işini halledersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: odesy

bu bütçelere birincisi sıfır ses sistemi kesinlikle alınmaz paraya yazık olur ikinci elden temiz sistem düşüreceksin örneğin

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-ev-elektronigi-ev-sinema-sistemleri-sony-ev-sinema-sistemi-389351522/detay

bunu alabilirsin birazda pazarlık yaparsın bilgisayara bağlar hem film hem müzik işini halledersin

saol canım kardeşim. sen de olmasan

• mawoix kullanıcısına yanıt
    bende jeton yeni düşüyor konunun açılış tarihine bakmadım bile ama olsun 300 lira butcesi olan bir arkadaş okur faydalanır bundan sonra yorum yaparken ilk işim tarihe bakmak olacak
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.