Şimdi Ara

sistem kurmayı düşünüyorum yardım edin...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
1
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR NE OLUR YARDIM EDİN BANA NE ALICAĞIMI BİLMİYORUM.

1). İyi bir ses kartı (bütçe 150 ytl)

Aradığım Özellikler:
    a- Farketmez iyi ses versinde yeter...

------------------------------------------------------------------------------------

2). Güzel bir ses sistemi (5.1 veya başka bir tür) tavsiye edin bana (bütçe: 250 ytl - çok ii olursa 300 de olabilir...)

Aradığım Özellikler:
    a- Ses yüksekliğini gösteren bir ibresi veya bir ekranı olsa ii olur...
    b- Özellikle bass ı güzel olmak üzere ses kalitesi ii olsa ii olur...
    c- Görünüşü güzel olsa ii olur... :D

d- A ve c şıkları olmasada olabilir...

------------------------------------------------------------------------------------

3). Güzel bir 2.0 ses hoparlör tavsiye edin bana (bütçe 200 ytl)

Aradığım Özellikler:
    a- Güzel ses versin yeter...

Soru-1:

Ben bu alıcağım ses sistemi ile 2.0 hoparlörün ikisini birden bilgisayara bağlayabilir miyim? Bağlayabilirsem nasıl bağlarım...

Yardımlarınız İçin Şimdiden Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mawoix -- 12 Nisan 2008; 16:59:05 >

• benimde merak ettiğim bir soru var ses kartımız mesala optik çıkışa sahipse biz stereo çıkıştan analog bir sistemi optik çıkıştan dabaşka bir sistemi bağlayabilir miyiz?
  • arkadaşlar aranızda bu sistemlerin profesyonelleri olmalı biri bana yardım etsin
  • Cevap-1. 100 ytl civarı adamakıllı ses kartı yok ya 150 ytl ve üstü ya da 40-50 civarı var. (X-fi Audioyu saymıyorum)
    Cevap-2. Bu haftasanu mavibilgisayarda logitech x-540 $70 ve basları iyidir.
    Cevap-3. Bilmiyorum...
  • başka yardım eden yok mu???
  • arkadaşlar ses sistemi, ses kartı ve hoparlörleri en kısa zamanda alıcam lütfen biraz hızlı olun... yeni alıcağım ses sistemimi 4 gözle bekliyorum glz müzikler ve güzel oyunlarda kullanmak için... 5 aydır ses sistemsizimde (bozuldu ses sistemim)...
  • ses kartı x-fi xtreme gamer hoparlör setinide maviden al bu haftasonuna özel indirim var ayrıca 1.1 hoparlör olmaz 2.0 olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • x-540 alırsan parada kalır o parayıda ses kartının üstüne koyarsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre6128

ses kartı x-fi xtreme gamer hoparlör setinide maviden al bu haftasonuna özel indirim var ayrıca 1.1 hoparlör olmaz 2.0 olur

arkadaşım 1.1 derken kastım 1+1 oluyor...

arkadaşlar başka önerileriniz yok mu???
  • tamam işte o set 1+1 değil 2+0
  • arkadaşım kusura bakma senin dediğin doğruymuş ama bende ne yapıyım hepsiburada da öle yazıyor...

http://www.hepsiburada.com/department.aspx?Categoryid=256&sp=hoparlor_sayisi=1plus1
  • ARKADAŞLAR YOK MU YARDIM EDEN O KADAR SÜPER SİSTEMİ OLAN ARKADAŞLAR GÖRÜYORUM FORUMDA BİRİ BİLE YARDIM ETMİYOR...

BU ARADA SES SİSTEMİ FİYATINI 250 YE YÜKSELTTİM GÜZEL BİŞEY OLURSA 300 DE OLABİLİR YANİ
  • bütçeyi yükselttiysen sana altec fx5051 (5.1) ses sitemini tavsiye edebilrim. Kullanamadım ama kullananlar ve incelemelerde kaliteli olduğunu görebilirsin..senin bütçeyi biraz aşıyor ama karar senin.
  • ARKADAŞLAR 2.0 SİSTEM İÇİN MIKADO 11B İYİ Mİ YOKSA 200 YTLYE DAHA İİ Sİ VAR MI???
  • Madem 300ytl seviyelerine geldin pcde kullanmak için g500 tercihin olabilir.Bassları derin yumuşak ve güzeldir.Diğer seslerde oldukça net - temiz çıkmaktadır.Doğru ayarlar ve ses kartı ile çok memnun kalacağına eminim.Ben audgy value ile beraber kullanmama rağmen son derece memnunum x-fi kartlar ile bnm kart arasında ses kalitesi olarak ne kadar fark var bilemeyeceğim ama audigy value ile beraber bile son derece yüksek performans alabiliyorum
  • arkadaşlar 2.0 lar için yardımlarınızı bekliyorum... 4 ürün arasında kaldım...

1- mikado v11b
    2- mikado v28b
    3- microlab pro1
    4- microlab pro2
    5- siz seçiniz (yukardakileri beğenmezseniz...) - (bütçe 200 ytl)

arkadaşlar ne olur bunlar arasında kaldım yardım edin veya bunlardan daha ii 200 ytlye bişey varsa söleyin
  • kardeş ses kartı olarak x-fi xtreme gamer al eğer başını ağrıtmıycak adam gibi sistem istiyosan 2.el 400 ytl ye falan z-5500 al kesinlikle pişman olmazsın..2 gün oldu benim alalı inan oyunlar bitmesin diye az az oynuyorum çılgın bişi
  • ARKADAŞLAR NE OLUR BÜTÇEME GÖRE YARDIM EDİN

bu arada 2.0 a göre bir yardım göremedim...
  • MİCROLAB SOLO 7........
  • WALLA KARDEŞ ONUDA BEĞENMİYORLAR KULLANANLAR
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.