Şimdi Ara

sistem nasıl.....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İŞLEMCİ: INTEL Core i5-2500K LGA 1155 6MB 3.3GHz Dört Çekirdekli İşlemci
    ANAKART: Asus P8P67-M INTEL P67 (B3 Revizyon) LGA1155 DDR3 USB3 SATA3 Micro ATX Anakart
    EKRAN KARTI: HIS ATI HD6750 Fan 1GB DDR5 128 Bit PCI Ekspres Ekran Kartı
    GÜÇ KAYNAĞI: High Power Element 500W Güç Kaynağı
    RAM: Kingston HyperX 4GB DDR3 1600MHz CL9 (KHX1600C9D3/4G)

ADRES:http://www.teknobiyotik.com/checkout/cart/
    Arkadaşlar sistemin bana maliyeti yaklaşık olarak 1300tl yi buluyor.bu arada monitör,hardisk gibi diğer parçalar elimde mevcut.maliyet açısından bundan daha ileriye geçemem.şimdi amaç olarak bu sistemle çok az bir overlockla en az 2yıl sistemi ayakta tutmak ve daha sonrası için ise intelin IVY BRİDGE teknolojili işlemcilerine geçiş yapmak.ha bu arada işlemcideki GPU yu anakartla verimli kullanmam önemli değil.aslında İ5 2500k yerine GPU suz İ5 2550K beklemeyide düşünebilirim.şimdi,

1.bu ekran kartını işlemci ile tam verimde kullanabilirmiyim.
    2.anakart ve diğer parçalar açısından ileriye dönük bir sistem olacağını düşünüyorum.

• Ekran Kartı Sisteme Düşük Kalmış Bu Saatten Sonra 67 Soket Anakart Alınmaz 68 Soket Gen 3 Revizyonlu Bir Anakart Almalısın Ekran Kartı Olarak En Az 6850 Olmalı Bütçen Var İse gtx 560ti Alabilirsin.

Anakart Olarak Bütçene Göre

Msi z68a-gd43 (g3)
    Msi z68a-gd65 (g3)
    Msi z68a-gd80 (g3)

Bunlardan Birisini Tercih Edebilirsin.
  • peki sayın T-K-Y.ilk önce ekran kartı ile başlıyalım.
    HIS ATI HD6850 1GB DDR5 256 Bit PCI Ekspres Ekran Kartı.bu yeterli olurmu.yada senin önerebileceğin daha düşük fiyata başka bir kart varsa sevinirim.sistemi önümüzdeki hafta sonuna almayı planlıyorum.birde anakartda neden p67 değil?
  • quote:

Orijinalden alıntı: newface80

peki sayın T-K-Y.ilk önce ekran kartı ile başlıyalım.
    HIS ATI HD6850 1GB DDR5 256 Bit PCI Ekspres Ekran Kartı.bu yeterli olurmu.yada senin önerebileceğin daha düşük fiyata başka bir kart varsa sevinirim.sistemi önümüzdeki hafta sonuna almayı planlıyorum.birde anakartda neden p67 değil?

67 Değil Çünkü Eskide Kaldı Artık İleriye Yönelik Düşünüyorsanız 67 Soket Mantıklı Olmaz. 6850 Fiyatına Göre Gerçekten İyi Bir Performans Kartı Yeterli Olur 68 Ve Gen 3 Revizyonlu Bir Anakart Pci 3.0 Desteği Olduğu İçin İlerde Upg. Yaparken Size Sorun Yaşatmayacak Yeni Nesil Kartlarda

• quote:

Orijinalden alıntı: T-K-Y

quote:

67 Değil Çünkü Eskide Kaldı Artık İleriye Yönelik Düşünüyorsanız 67 Soket Mantıklı Olmaz. 6850 Fiyatına Göre Gerçekten İyi Bir Performans Kartı Yeterli Olur 68 Ve Gen 3 Revizyonlu Bir Anakart Pci 3.0 Desteği Olduğu İçin İlerde Upg. Yaparken Size Sorun Yaşatmayacak Yeni Nesil Kartlarda

hm.yani ilerde pci express x16 v3.0 sahip bir ekran kartı ile uyumlu hale gelmiş olacak değilmi.:)çok iyi.peki overlock açısından düşük fiyatlı bir z68 anakart önerebilirmisin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: T-K-Y

quote:

hm.yani ilerde pci express x16 v3.0 sahip bir ekran kartı ile uyumlu hale gelmiş olacak değilmi.:)çok iyi.peki overlock açısından düşük fiyatlı bir z68 anakart önerebilirmisin.

Msi z68a-gd43 (g3)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İtopyadan Bu Sistem Nasıl?
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.