Arkadaşlar öneri ve eleştirilerinizi bekliyorum..Kasa için eleştiriler çok olcak biliorum ama feel'da kararlıyım..
feelde kararlıysan diyecek birşey yok. Nec lcd güzel seçim olmuş. rami 2x512 yap diyecekler, yakında 1gb daha alacaksan yapma. ayrıca işlemci D??? kaç olacak?
d 930..başka bi modeli varmı ki?
940 260$, 950 370$
sanırım 930 benimki..çok bişe farkedermi?
ramleri twinmos veya corsaire cevir
ram twinmos olsun bence de. arkadaşa katılıyorum yakın zamanda 2gb düşünüyosan tek parça uzun süre dokunmayacam diyosan 2*512 şeklinde alabilirsin.
kasaya bişey demiyorum bunlar dışında güzel sistem güle güle kullan...
ramlerini corsair yap derim. 1gb günümüzde standart artık. ben 2 gb yap derim. dual gb al ilerisini düşünme. aileni ikna etmeye çalış. karar yine senin. sistemin güzel. hayırlı olsun.
Feel kasa olmamış bence. 550W gerçek güç kaynağı kullansa tamam ama 550W sadece rakamsal bir veri. Feel Kasa görünüm olarak güzel olabilir ama PSU olarak hayır iyi değil... Eğer kasa görünümü önemsiz ve PSU önemli ise sizin için Coolermaster veya Asus kasa almanızı tavsiye ederim. İlerde takacağınız extra ürünler Feel kasanın psu suyla sorun yaşatabilir. Psu değiştirmek zorunda kalabilirsiniz...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme