Şimdi Ara

sistem nasıl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: SiRiuSBlaCk00

Merhaba beyler yeni bir kasa alacam toplama alma ihtimalim yok sistem özellikleri:INTEL CORE İ7 4770 3.4 GHZ işlemci 8 GB DDR3 ram 1 TB HDD 2 GB NVIDIA GT630 ekran kartı WIN 8 bu sistemle nfs run far cry 3 gta 4 assasian creed gibi yeni oyunları fazla kasma olmadan orta ayarlarda oynayabilirmiyim. sistem tavsiyeleri bölümde sordum bazıları açar ultra oynarsın falan dediler bazılar açmaz boşuna alma dediler kafam karıştı yardım edin..

Ekran kartını görene kadar gayet iyi bir sistem olacağını düşünmüştüm . Ekran kartı olarak ona bi gtx 760 yakışır en azından

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • i7 li sisteme takıkları ekran kartına bak toplama imkanım yok deme hazır alma sakın o söylediğin hazır sisteme en az 2000 lira isterler o paraya o sistemin 5 katı sistem toplanır söyle bütçeni toplayalım sistemi
  • Fikrimi degistirdim en fazla 2000 tl yen en iyi performansi verecek bir pc onerirmisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toplama sistem yani telden yaziorum k.b

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar siriusun almak istediği pc 1700tl casper toplama pc link şuhttp://www.vatanbilgisayar.com/intel-core-i7-4770-34-ghz-8-gb-ddr3-1-tb-hdd-2-gb-nvidia-gt630-win-8.html 1700tl bütçesi var heralde arkadaşın
    benim tavsiyem şu toplama pchttp://www.vatanbilgisayar.com/intel-core-i5-4570-32-ghz-8-gb-ddr3-1-tb-hdd-2gb-amd-hd8570-win81.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JusTiMe -- 6 Nisan 2014; 20:55:56 >

• ozeceze kullanıcısına yanıt
    +1
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozeceze

quote:

Orijinalden alıntı: SiRiuSBlaCk00

Merhaba beyler yeni bir kasa alacam toplama alma ihtimalim yok sistem özellikleri:INTEL CORE İ7 4770 3.4 GHZ işlemci 8 GB DDR3 ram 1 TB HDD 2 GB NVIDIA GT630 ekran kartı WIN 8 bu sistemle nfs run far cry 3 gta 4 assasian creed gibi yeni oyunları fazla kasma olmadan orta ayarlarda oynayabilirmiyim. sistem tavsiyeleri bölümde sordum bazıları açar ultra oynarsın falan dediler bazılar açmaz boşuna alma dediler kafam karıştı yardım edin..

Ekran kartını görene kadar gayet iyi bir sistem olacağını düşünmüştüm . Ekran kartı olarak ona bi gtx 760 yakışır en azından

Aynen arkadaşın dediği gibi bu sisteme bir gtx 760 lazım

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.