Şimdi Ara

Sistem nasil olmus ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tum siparisleri verdim simdi kargolari bekliyorum eger bu degismeli dediginiz parcalar varsa cok gec olmadan degistireyim.

AMD Athlon II X3 450 AM3 3.2GHz 1.5MB Cache 45nm İşlemci

MSI 870A-G54 AMD 870/SB850 AM3 DDR3 2000MHz (O.C.) USB 3.0 SATA 3.0 Anakart

MSI HD4850 GDDR3 1GB 256Bit ATI Radeon DX10.1 Ekran Kartı

CORSAIR 2GB DDR3 1333MHz CL9 Tek Modül Ram x2

SAMSUNG 500GB 16MB SATA2 7200RPM HARDDISK

Akasa Genesis 600W Mid-Tower Siyah Kasa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Djanisf23 -- 21 Kasım 2010; 11:58:51 >

• sistem güzel. hiç elleme..
    hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ooppss
    sistem güzel. hiç elleme..
    hayırlı olsun

+1 :)
  • quote:

hayırlı olsun

ekran karti zaten sizin oneriniz :)
    yorum ve yardimlariniz icin tesekkurler

ekstra bi sorum olcak, gerekli tum kablolar bu parcalarla birlikte gelecek mi?
    bir de ramlerin ustunde yazan Value Select in ekstra bir ozelligi var midir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Djanisf23 -- 21 Kasım 2010; 12:10:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Djanisf23
    quote:

hayırlı olsun

Value selectin bi ozelligi olmadigini biliyorum buna baska kisiler yorum yapabilrler :) ama ben kasayi vatanda toplattim heralde babalarinin hayrina kabloda bizden dememislerdir yani cikiyodur buyuk ihtimalle :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Ridianod

quote:

quote:

hayırlı olsun

Value selectin bi ozelligi olmadigini biliyorum buna baska kisiler yorum yapabilrler :) ama ben kasayi vatanda toplattim heralde babalarinin hayrina kabloda bizden dememislerdir yani cikiyodur buyuk ihtimalle :)

Alıntıları Göster
    simdi kafama takildi galiba on panelde fan yok, almam gerekir mi ?
    bir de islemci icin fan almali miyim ? oc filan yapmiycam

• Ön paneldeki fani alirsaniz iyi olur ndn diye sorarsaniz eger arkadan cikis onden giris olcak yani hava akimi yaratmis olcaksinz bi nevi kasanin icinde o yuzden ben sart diyorum on panel fanina :) hatta isikli olsun odaniz gece pavyon gibi oluyor o.c yapmiyacaksaniz gerek yok klasik fan yeter ben o.c yapmasamda yazin 500gb+ download yapiyorum aylik..haliyle pcnin 2-3 gun kesintisiz kapanmadan acik oldugu oluyo bide gunduz vakti oyun biniyo diye almistm o.c yapmasamda eger boyle fantezileriniz var ise sizde alin derim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ridianod

Ön paneldeki fani alirsaniz iyi olur ndn diye sorarsaniz eger arkadan cikis onden giris olcak yani hava akimi yaratmis olcaksinz bi nevi kasanin icinde o yuzden ben sart diyorum on panel fanina :) hatta isikli olsun odaniz gece pavyon gibi oluyor o.c yapmiyacaksaniz gerek yok klasik fan yeter ben o.c yapmasamda yazin 500gb+ download yapiyorum aylik..haliyle pcnin 2-3 gun kesintisiz kapanmadan acik oldugu oluyo bide gunduz vakti oyun biniyo diye almistm o.c yapmasamda eger boyle fantezileriniz var ise sizde alin derim :)
    sen sistemi al.. hayırlısıyla bir topla çalıştır..
    ön panel fanı işlemci fanı filan sonra da yapılabilecek işler..
    ama tabii ön tarafa bir fan eklenmesi iyi olur..
    işlemci soğutucu olarakk stok fan soğutmaya yeter..ama sesi biraz kafa ütütleyebilir..
    denersin rahatsız olursan o zaman düşünürsün

montaj için gerekli malzemeler gelir merak etme..
    ama mesela hdd ile sata ablosu gelmez.. o da anakartın kutusundan çıkar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ooppss -- 22 Kasım 2010; 1:11:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rido_knight

Ön paneldeki fani alirsaniz iyi olur ndn diye sorarsaniz eger arkadan cikis onden giris olcak yani hava akimi yaratmis olcaksinz bi nevi kasanin icinde o yuzden ben sart diyorum on panel fanina :) hatta isikli olsun odaniz gece pavyon gibi oluyor o.c yapmiyacaksaniz gerek yok klasik fan yeter ben o.c yapmasamda yazin 500gb+ download yapiyorum aylik..haliyle pcnin 2-3 gun kesintisiz kapanmadan acik oldugu oluyo bide gunduz vakti oyun biniyo diye almistm o.c yapmasamda eger boyle fantezileriniz var ise sizde alin derim :)

yeri geliyo bir gunde 500gb indiriyorum bu tarz cok cesitli fantezilerim var ayni sekilde gunduz de oyun biner ama ooppss arkadasin da dedigi gibi biraz deniyim bu sekilde canim isterse fanlari daha sonradan da alirim :)

bu kargolar ne zaman gelcek cok heycanliyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Djanisf23 -- 22 Kasım 2010; 9:49:56 >

• quote:

quote:

yeri geliyo bir gunde 500gb indiriyorum bu tarz cok cesitli fantezilerim var ayni sekilde gunduz de oyun biner ama ooppss arkadasin da dedigi gibi biraz deniyim bu sekilde canim isterse fanlari daha sonradan da alirim :)

bu kargolar ne zaman gelcek cok heycanliyim

Alıntıları Göster
    her zamanki gibi yine sorun cikti benden midir bilmiyorum.. monitore goruntu gelmiyor ekran karti mi bozuk acaba yoksa yanlis mi bagladim anlamiyorum da pek montaj isinden

• quote:

her zamanki gibi yine sorun cikti benden midir bilmiyorum.. monitore goruntu gelmiyor ekran karti mi bozuk acaba yoksa yanlis mi bagladim anlamiyorum da pek montaj isinden

Alıntıları Göster
    bağlantıları tekrar kontrol et. 24 pin, 4 pin, e.kartı güç girişleri, e.kartına mı yoksa anakart üzerine mi bağlantı yapılmış. bellekler takılı mı? vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forvet007

bağlantıları tekrar kontrol et. 24 pin, 4 pin, e.kartı güç girişleri, e.kartına mı yoksa anakart üzerine mi bağlantı yapılmış. bellekler takılı mı? vs.

butun parcalar takili belleklerde dahil
    power, restart, hdd led kablolarini dogru taktigimdan emin degilim cunku artisi eksisi yok yazmiyor uzerinde, bir de speaker diye birsey cikti kasanin icinden sanirim mesela ram takilmadiginda bip bip sesi gelmesi icin bir aparat, onun da dogru yerini bulamadim galiba, ekran kartina ekstradan guc kablosunu takip cikartip denedim yine bir degisiklik olmadi, baska bir HDD ile denedim yine birsey farketmedi, ramlerin tekini cikarip denedim yine bir degisiklik yok.. Speakerin yerini bulamadigim icin herhangi bir ses gelmiyor o yuzden hata seslerinden de birseyler bulamiyorum..
  • quote:

quote:

butun parcalar takili belleklerde dahil
    power, restart, hdd led kablolarini dogru taktigimdan emin degilim cunku artisi eksisi yok yazmiyor uzerinde, bir de speaker diye birsey cikti kasanin icinden sanirim mesela ram takilmadiginda bip bip sesi gelmesi icin bir aparat, onun da dogru yerini bulamadim galiba, ekran kartina ekstradan guc kablosunu takip cikartip denedim yine bir degisiklik olmadi, baska bir HDD ile denedim yine birsey farketmedi, ramlerin tekini cikarip denedim yine bir degisiklik yok.. Speakerin yerini bulamadigim icin herhangi bir ses gelmiyor o yuzden hata seslerinden de birseyler bulamiyorum..

Alıntıları Göster
    ledlerin kablolarını komple söküp power led kablosunu bularak anakart kitapçığından ya da anakart üzerinden doğru yeri görerek takmaya çalış.

• quote:

ledlerin kablolarını komple söküp power led kablosunu bularak anakart kitapçığından ya da anakart üzerinden doğru yeri görerek takmaya çalış.

simdi farkettim 24pinlik kabloyu takmisim fakat 4pinlik yer anakartta bos durumda, anakartta 8li bir pin var 4lu pine benziyor fakat 4 tane deligin ustu kapakli ve psu dan 4pinlik yer icin bir kablo cikmiyor, eger 8li boslugun kapagini cikarirsam oraya gore bir kablo var :D ama takmaktan korkuyorum
  • quote:

Tum siparisleri verdim simdi kargolari bekliyorum eger bu degismeli dediginiz parcalar varsa cok gec olmadan degistireyim.

Ekran kartını HD5750 yapın +20 TL fark ile, Artic Cooling fanlı, daha serin,sessiz çalışır, güç tüketimi de daha düşük.

http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-detay_34235_VTX_Radeon_HD5750__1GB__GDDR5__128_Bit__Ekran_Karti__VX5750_1GBD5-HV2_.html

Kasanın da ön tarafına 12cm'lik fan alıp takın, önden hava girişi olmazsa soğutma zayıf kalır.

Başka da bir şeye gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

quote:

Tum siparisleri verdim simdi kargolari bekliyorum eger bu degismeli dediginiz parcalar varsa cok gec olmadan degistireyim.

Ekran kartını HD5750 yapın +20 TL fark ile, Artic Cooling fanlı, daha serin,sessiz çalışır, güç tüketimi de daha düşük.

http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-detay_34235_VTX_Radeon_HD5750__1GB__GDDR5__128_Bit__Ekran_Karti__VX5750_1GBD5-HV2_.html

Kasanın da ön tarafına 12cm'lik fan alıp takın, önden hava girişi olmazsa soğutma zayıf kalır.

Başka da bir şeye gerek yok.

gec kaldiniz :))
    ama gercekten performans cok farkedecekse degistireyim ekran kartini
    degisme imkanim var diye dusunuyorum..

• quote:

quote:

simdi farkettim 24pinlik kabloyu takmisim fakat 4pinlik yer anakartta bos durumda, anakartta 8li bir pin var 4lu pine benziyor fakat 4 tane deligin ustu kapakli ve psu dan 4pinlik yer icin bir kablo cikmiyor, eger 8li boslugun kapagini cikarirsam oraya gore bir kablo var :D ama takmaktan korkuyorum

psu larda standarttır 4 pin muhakkak bulunur. bir bilen ile işi çözmeye çalışırsan sorunsuz işlem olur. sonra yanma yada kabloyu takayım diye garanti sürecinden çıkmasın anakart..

• quote:

Orijinalden alıntı: forvet09

quote:

quote:

psu larda standarttır 4 pin muhakkak bulunur. bir bilen ile işi çözmeye çalışırsan sorunsuz işlem olur. sonra yanma yada kabloyu takayım diye garanti sürecinden çıkmasın anakart..

Alıntıları Göster
    sanirim vatanbilgisayara goturcem yakinda var bitane, ama yanlis bi baglanti yapmadim gibime geliyor sadece bosta kalan iki kablo var uzerlerinde AC97 ve HDAUDIO yaziyor yerlerini bulamadim bu ikisinin

• quote:

sanirim vatanbilgisayara goturcem yakinda var bitane, ama yanlis bi baglanti yapmadim gibime geliyor sadece bosta kalan iki kablo var uzerlerinde AC97 ve HDAUDIO yaziyor yerlerini bulamadim bu ikisinin

Hocam neden bu kadar ugrastiniz baktiniz olmuyo direk goturseydiniz :) bilmem su kadar sonra gel diyolar yakinsa evinize gelip bi su icip geri donerdiniz :)) Nese sonucu merakla bekliyorum :)
  • quote:

quote:

Hocam neden bu kadar ugrastiniz baktiniz olmuyo direk goturseydiniz :) bilmem su kadar sonra gel diyolar yakinsa evinize gelip bi su icip geri donerdiniz :)) Nese sonucu merakla bekliyorum :)

noldugunu soyliyim hocam
    anakart bozuk dediler, degistirip yerine 880GA-UD3H aldik sonra islemci bozuk dediler X3 450 yerine X3 445 aldik, toplamda bana 36 TL daha itelediler :D ellerinde hic anakart kalmadigini soyleyip bana o arka panelsiz anakartini itelediler, 3 saatim orda gecti 20 kere 3 kat inip ciktim, ama bidaha internetten alisveris mi ? bedava olsa yine de yapmam, vatancomputer mi ? kesinlikle alisveris etmem..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.