Şimdi Ara

Sistem önerilerinizi bekliyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar , yıllarca performans bilgisayar hayalleri kurdum. Artık bunu gerçekleştirebilecek param mevcut . Üst düzey performans bilgisayar istiyorum. Bilgisayarın monitörü full hd ve en az 32 inch olsun . Geri kalan parçaları size bırakıyorum . Maksimum hesap 4.500 tl olacak şekilde önerilerinizi bekliyorum . Önerileriniz için şimdiden teşekkürler . Saygı ve sevgilerimle...

Not= Şu an için imzamdaki bilgisayarı video rendering ve full hd film izlemekte kullanıyorum . Yeni toplayacağım bilgisayar bu konularda iyi olmalı . Birde 2011 ve 2012 çıkışı oyunlarda da full performans göstersin istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmaestro -- 29 Aralık 2011; 18:01:51 >

• İmzamda görünmüyor sanırım . Şu an kullanmakta olduğum pc =
    amd phenom x4 955 be
    asus un ilgili anakartı -usb3 , ddr3 ram desteği vs
    8 gb dr3 1600 ram
    800 watt silence power supply
    zotac gtx 260 amp2 ekran kartı
  • Merhabalar.Öncelikle ayırdığınız bütçeyle kesinlikle çok güzel bir performans bilgisayarı ortaya çıkarabilirsiniz. Bütçenize oranla düşündüğüm için söylüyorum bir INTEL sistemi kurmalısınız.Parça parça hareket edebilirsiniz.İlk işlemciden başlarsak şunu inceleyebilirsiniz.

http://www.teknobiyotik.com/intel-core-i7-3930k-lga-2011-12mb-3-2ghz-alti-cekirdekli-islemci.html

Yeni bir ürün bu sanırım.Kullanmadım fakat kağıt üstünde gerçekten bir canavar gibi.Kullanan arkadaşlar varsa görüşlerini söylesinler.

• Eğer intel tabanlı bir sistem toplarsam işlemci olarak i7 2600k düşünmüştüm işlemci. Bu göstermiş olduğunuz işlemcinin neredeyse yarı fiyatına geliyor bu işlemci . Bütçem gösterdiğiniz işlemciye yetiyor ancak yüzde 5-6 performans farkı için 2 katı fiyat vermek pek de akıllıca gelmiyor bana . Yani özet olarak yüksek fiyatlı bir fiyat performans pc si toplamayı düşünüyorum . Bir de önerilerinizde sistem olarak önerilerde bulunursanız sevinirim . İşlemci+anakart+ram+ psu+ekran kartı gibi . Birde şu amd nin bulldozer isimli işlemcileri ekim 2011 de çıkıyor falan diye yazılar gördüm. Hala çıkmadımı acaba ? Onları da bulamadım nette .

Edit:http://www.teknobiyotik.com/donanim/islemci-cpu/amd-fx-6100-bulldozer-am3-14mb-3-3ghz-alti-cekirdekli-islemci.html bunu buldum amd bulldozer . Sizce bu işlemci bir performans bilgisayarından beklentilerimi karşılayabilirmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmaestro -- 29 Aralık 2011; 17:49:10 >

• Güncel
  • Hocam işlemci seçiminizi AMD phenom x6 1075 t yada 1100 t black editon olarakta yapabilirsiniz oyun ve performans bakımından oldukça iyi işlemcilerdir.
    ekran kartı olarakta sapphire 6870 ve 6950 iyi bir tercih olabilir bütcenizide fazla zorlamaz..

İntel olarak kurmayı düşünürseniz
    core i5 2500 k
    gtx580 iyi bir seçim olur saygılar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2600 k asus z68 delux g sıkıll 4x2 rem gtx 560 ti bunlar süper olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.