Şimdi Ara

Sistem Öneriniz ve Tavsiyeleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cok fazla bilgim yok bu konu hakkında şu pcyi toplamayı düşünüyorum
    Asus SABERTOOTH P67 DDR3 1866MHz S+GL+16X 1155p 1*PCI , SLI & CrossFireX, 1394, eSATA, ATX
    Intel Core i5 2500K 3.30 GHz 6MB 1155p 850MHz VGA Turbo, 32nm, H67-P67 Anakart Uyumlu
    Seagate 1 TB 7200 32MB SATA3
    Kingston HyperX 4 GB 1600 MHz DDR3 RAM CL9 CL 9-9-9-27
    Xigmatek Utgard T90DB-T71 700W ATX Kasa / Siyah PFC

oyun için topluyorum bu sistemi, ekran kartı önerisi alabilirmiyim ben Nvdia Geforce GTX590 diye düşünüyorum anakartım uyumlumudur? veya tabikide başka sistem tavsiyelerinizde olabilir 3500-4000 arası butcem vardır ve en onemlisi beni uzun sure idare edicek bi sistem istiyorum şimdiden teşekkürler

• gtx590 uyumludur, fakat psu o halde yeterli gelemeyebilir. 1000wattlık iyi birşey bakmanda fayda var.
    bir de bütçen yeterli ise işlemcini i7 2600k yapabilirsin.
  • zaten ekran kartı cok pahalı oldugu için i5 tercih etmek zorundayım i7 alırsam fiyat cok artıyo bide sdd düşünüyorum ama onlarda cok pahalı
  • gtx 590 bendede var performansı harika ötesi fakat aldığıma pişman oldum o kadar para verdim 3 ay önce ve bu yıl sonunda 28nm kartlar geliyor dx 12 ile birlikte gtx 590 dx12'yi desteklemeyecek maalesef.Bundan dolayı şimdilik dandik bi ekran kartı al daha sonra 28nm bir kart alırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rollercoster02

gtx 590 bendede var performansı harika ötesi fakat aldığıma pişman oldum o kadar para verdim 3 ay önce ve bu yıl sonunda 28nm kartlar geliyor dx 12 ile birlikte gtx 590 dx12'yi desteklemeyecek maalesef.Bundan dolayı şimdilik dandik bi ekran kartı al daha sonra 28nm bir kart alırsın.

28 nm kartlar gelicek diye şimdilik dandik bi kart alın demek ne kadar mantıklı orası meçhul gtx 560ti yada hd6950 alabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: lostkid35

quote:

gtx 590 bendede var performansı harika ötesi fakat aldığıma pişman oldum o kadar para verdim 3 ay önce ve bu yıl sonunda 28nm kartlar geliyor dx 12 ile birlikte gtx 590 dx12'yi desteklemeyecek maalesef.Bundan dolayı şimdilik dandik bi ekran kartı al daha sonra 28nm bir kart alırsın.

28 nm kartlar gelicek diye şimdilik dandik bi kart alın demek ne kadar mantıklı orası meçhul gtx 560ti yada hd6950 alabilirsiniz

Bilgisayarı ekran kartı olmadan açamayacağına göre ve tahminimce 2-3 ay bekleyemeyeceğine göre dandik bir kart alması gerekir.

• kardes beklemenın sonu yok, en ıyısıne hıcbır zaman bekleyerek sahip olamazsın. o yuzden sımdının en ıyısı hangısı ıse alman mantıklı.

Edit: Yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gerschenkirschen -- 25 Kasım 2011; 9:15:21 >
  • Seegate!
  • quote:

GTX590 gbi bi kartin kisa bi surede kaybedecegini dusunuyosaniz size denilcek bisey yok acikasi :) dtx12 mis :) dtx 11 li kartlar ciktiginda hemen oyunlar ona gore mi cikti ekonomik dusunmek zorundalr su an herkes cikarip gtx590 alabilir mi orasida mechul :) bu 28 nm kartlar icinde gecerli olcaktir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ridianod -- 25 Kasım 2011; 10:31:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gerschenkirschen

kardes beklemenın sonu yok, en ıyısıne hıcbır zaman bekleyerek sahip olamazsın. o yuzden sımdının en ıyısı hangısı ıse alman mantıklı.

Edit: Yok

arkadaşa sonuna kadar katılıyorum benim anlatamadğımı gayet iyi anlatmış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.