Şimdi Ara

Sistem Önerisi ekran kartı eksik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • KINGSTON 1 GB DDR2 667 MHZ PC2 5300 RAM x 3

INTEL Core2 Duo E6300, 1.86 GHz, 64 Bit, 2 MB L2 Cache, 1066MHz, 65 Nm

SAMSUNG SAMSUNG 400 GB 7200 RPM 16MB CACHE SATAII HARDDISK

GIGABYTE GIGABYTE GA-965G-DS3 QUAD CORE VGA ANAKART

NEC AD-7173A 18X DUAL DOUBLE LAYER LABELFLASH DVD YAZICI SİYAH

FEEL FEEL HURRICANE 460W SİYAH KASA

Bu sisteme onceki bilgisayarımdan kalan Samsung 205BW monitör, Creative Audigy 2 zs Ses Kartı dahil olacaktır.

Ekran kartında kararsız kaldım. Bir süredir Nisan ortasına kadar bekleyip yeni seri kartlar gelince alırım diyordum ancak bugün 8800 GTS 320 MB ekran kartını inceledim ve bu hafta içinde bu kart ile birlikte alabilirim.

Tabi aklımda bir takım sorular var. Mesela bu ekran kartı nasıldır? Çeşitli yerlerde incelemelerini okudum, iyi güzel herşey ama biraz daha beklemeli miyim? İkinci sorum RAM ile ilgili. anakartta 4 slot var. 4ünüde doldursam benim için ne kadar yararı olur? Yoksa 2 ve ya 3 slotumu doldurayım ve anakart 800mhz destekli sanırım, overclock meraklısı değilim, 667 MHZ ram ile 800 mhz arasında ne kadar fark vardır? Son sorum ise kasa ile ilgili. Böyle bir sistem için önerilebilecek power supply ne kadar olmalıdır? Seçtiğim kasa 460W, sanırım yeterli olacaktır ama aklımda yine de şüphe yok değil.

İlgilenen herkese teşekkür ederim.

• yeterli sonra ekran kartı alırsan (yani 8800gts i) psu eklemesi yaparsın..
    8800ler için biraz erken gibi geliyor çünkü atinin kartları çıkacak nvidia ve ati düşürmeye başlıcak fiyatları filan paran varsa çekinmeden al tabi..
    şimdilik bi 7600gt gibi bi kart alsan yaygınlaşınca alırsın dx10 kartını bu psula zorlamanın bi alemi yok 8800gts i kasa psularınada pek güven olmaz
    hem o ramde ona az gelir falandır filandır maaliyet yine çıkar bi dünya para
  • quote:

Orjinalden alıntı: x7seriez

yeterli sonra ekran kartı alırsan (yani 8800gts i) psu eklemesi yaparsın..
    8800ler için biraz erken gibi geliyor çünkü atinin kartları çıkacak nvidia ve ati düşürmeye başlıcak fiyatları filan paran varsa çekinmeden al tabi..
    şimdilik bi 7600gt gibi bi kart alsan yaygınlaşınca alırsın dx10 kartını bu psula zorlamanın bi alemi yok 8800gts i kasa psularınada pek güven olmaz
    hem o ramde ona az gelir falandır filandır maaliyet yine çıkar bi dünya para

Ram'i x3 yazmıştım sonuna=) az gelmez yahu=) bu Psu'da eğer o 8800 GTS alırsam kullanacağım, yok ekran kartı gereksiz diye düşünürsem şu günlerde zaten hiç almayacağım..

• Gereksiz şuan biraz bekle vista filan otursun en baba kartını alır takarsın pcne
    ram yine yeterli gelir x3 ü görmemişim
    Abi nedir bugün benim saksı bozuldu uykusuzluktanmıdır nedir göremiyorum kör oldum
    Okadar çok birbirine benzer konu açılıyorki kafada falafoş oldu artık
  • dx9 için

256 mb 7900gs
    512 mb 7900gs
    512 mb 7950gt
    256 mb 1950pro
    256 mb 1950gt

dx10 için

320mb 8800gts senin için en iyi seçenek olacaktır. tabi yeterli bütçen varsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nos23 -- 8 Mart 2007; 10:06:10 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.