Ekran Kartı 1 x Sapphire ATI HD6850 1GB DDR5 256 Bit PCI Ekspres Ekran Kartı
HDD 1 x WD Caviar Green 1,5 TB IntelliPower 64 MB Ön Bellek 3,5" SATA II DISK
arkdaşlar almak istediğim pc bu. yapmak istediğim şey 3d max ve benzeri 3d porgramları kullananbilmek sizce yeterli olur mu render vb. için yorumlarınız ve önerilerinizi esirgemeyin lütfen.
3D max için Quadro ekran kartı kullansanız daha iyi olur. Render alacaksanız da i5 2500k, x6 1090T den daha iyidir.
i7 diyorlar ama gerek var mı?
Kasa 1 x AeroCool Strike-X 730W Plus Mesh Izgara Panelli Mid-Tower Kasa 317,21 TL+KDV
İşlemci 1 x INTEL Core i5-2500K LGA 1155 6MB 3.3GHz Dört Çekirdekli İşlemci 480,70 TL+KDV
tşk ederim.. yaptığınız sistem gerçekten ekonomik ama ben bundan 1-2 sene sonra tekrar yenilemek gerekirse biraz daha iyisini alıp 3-4 sen para harcamak istemiyorum umarım anlatabilmişimdir derdimi...
Kasa olarak içindeki güç kaynağı kaliteli olmak şartı ile beğendiğiniz modeli seçin,i7 işlemcilerde fiziksel 4 sanal 4 toplamda sekiz çekirdek çalışma imkanı olduğu için tavsiye ettim,bütçeye göre i5 alınabilir tabii,ssd kapasite olarak yetecekse mutlaka alınmalı buna siz karak vereceksiniz olmazsa hızlı bir hdd seçilmeli.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme