Şimdi Ara

Sistem oturdu sayılır,son yorumlar lütfen... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • o zaman herkese tavsiye ettiğim gibi sanada Zalman Z11 Plus tavsiye ediyorum.Kullanıyorum ve memnunum.Exen de fiyat daha uygundu sanırım vatanın indirimine kanma kargo parası indirime denk geliyor nerdeyse

Kasayla ilgili sormak isteklerini cevaplayabilirim

Sistem oturdu sayılır,son yorumlar lütfen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 5yaprak -- 3 Nisan 2012; 12:03:00 >
  • Kasa olarak Akasa Venom Toxic alın

• quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

Kasa olarak Akasa Venom Toxic alın

Corsair 400r dan kısıp akasa venom almak

ayrıca bu kasanın boyutları Z11 den çok farklı değil.5 cm yüksek oda üstteki çıkıntılar nedeniyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 5yaprak -- 3 Nisan 2012; 13:27:55 >

• http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=4986

600W PSU ile geliyor, hem kasa hem PSU derdinden kurtarır sizi.

Bunu almazsanız sharkon rebel9 yada zalman z11 lere bakabilirsiniz, psu yu ayrıca alırsınız. Kasayı Cooler master alırsanız kesinlikle GX PSU lu modellerden almayın, son günlerde o psu nun sesinden şikayet eden çok kişi görmeye başladım.

Tam olarak f/p ürünü olmuş bu ikili.

Sharkonhttp://www.sanalmarketim.com/urun/71c3e59e5004cd798442e6df8bd102ee/SHARKOON-Rebel-9-Pro-Eco-Mid-Tower-Atx-Kasa-Siyah-Xilence-580W-PWM-120mm-Fan
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Madem kasadan kısacaksanız o zaman ilk düşünceniz Zalman z11 olsun gerçekten iyi bir kasa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5yaprak

quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

Kasa olarak Akasa Venom Toxic alın

Corsair 400r dan kısıp akasa venom almak

ayrıca bu kasanın boyutları Z11 den çok farklı değil.5 cm yüksek oda üstteki çıkıntılar nedeniyle

Benim çok beğendiğim çok iyi bir kasadır. Soğutma için kullandığı fanlar çok iyi Akasa Viper serisi buda soğutmaya + olarak eklenebilir. Ayrıca ne ararsanız olabilecek bütün özellikler var. Z11 pek hoşuma gitmedi açıkçası tasarım açısından

Ayrıca Z11 de ekran kartı vidalı montaj ama Akasa vidasız montaj var. HDD ler de aynı şekilde çok kullanışlı bir kasa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hümiyettin -- 3 Nisan 2012; 18:37:30 >

• akasa parasıyla 2 tane zalman z11 alındığınıda unutmayın çok güzel bir kasa onda haklısınız eğer seçme şansım olsa bende bunu alırım

ama amacımız 400r dan ucuz ve kaliteli bir kasa önermek ilk sırada Z11 var bu bir gerçek.

fiyat önemli olmasa bunu önerirdim.

http://www.teknobiyotik.com/aerocool-strike-x-st-hot-swap-hdd-slotlu-big-tower-oyuncu-kasasi.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 5yaprak -- 3 Nisan 2012; 19:53:34 >
  • Bende araştırdım o fiyat seviyesinde en alınabilir kasa Z11.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.