Bildirim
Sistem resimlerimiz (16. sayfa)
Camper Erkek Mw adana K100935-003 : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DCCYH6B3
15 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: cemçük
son olarak tv altına led döşenmiştir
Abi valla ben senden bi video bekliyorum :D
-
ne videosu hocamquote:
Orijinalden alıntı: cmuniryavasquote:
son olarak tv altına led döşenmiştir
Abi valla ben senden bi video bekliyorum :D
Alıntıları Göster
-
quote:
ne videosu hocam
utubeye my setup 2011 yazarsan adamlar kendi odalarını çekip koyuyolar sendeki bileşenlerde baya iyi onlardan eksik kalır bi yanın yok o anlamda :d -
baktım sımdı hocam cok mesakatlı bı ıs resım ceker koyarız olur bıter yaquote:
Orijinalden alıntı: cmuniryavasquote:
ne videosu hocam
utubeye my setup 2011 yazarsan adamlar kendi odalarını çekip koyuyolar sendeki bileşenlerde baya iyi onlardan eksik kalır bi yanın yok o anlamda :d
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: freedyxxx
SELAM ARKADAŞLAR BENDE DE SONY HCD-RX80 VAR.BİRAZ ESKİ AMA İLK GÜNKÜ GİBİ.VE ŞİMDİKİ SETLER BUNUN YANINA YANASAMAZ.SONY HCD-GN88D (HESAPTA 7500W) İLE KAPIŞTIRILIP TEST EDİLDİ.BENİMKİ BAS TİZ HER TÜRLÜ YIKIYOR ORTALIĞI.ELİNDE SONY RX-LBT SERİSİ OLAN ARKADAŞLAR KIYMETİNİ BİLİN.ONLARDAKİ KALİTE MİLYARLIK SETLERDE YOK ŞU AN....
Şimdi senin 55x2RMSlik setin Bu 680W RMS lik setten daha iyi ses çıkarıyor yani öylemi
Teknik olarak mümkün değil ama söylediklerin çok ilginç. 3 yollu 55x2rms hoparlörü olan Normal bir müzik setinin şimdiki milyarlık sistemlerden, HCD-GN88D gibi Home Theater tarzı bir müzik setinden daha iyi ses çıkarması şaşırttıcı. Bana biraz abartıyorsun gibi geldi
Benim sistemde aşağı yukarı 1 milyara mal oldu heralde ondan da iyi ses çıkarıyodur senin ki
-
Şerit ledler klavye aydınlatması konusunda çok kullanışlı. Bende aynı renkte pc masamın altına döşedim.quote:
ne videosu hocam
Alıntıları Göster -
Düzenlendiquote:
Orijinalden alıntı: mawoix
yazın bende sistem alcamda odam 13m2 ve apartmanda yaşıyorum... odama göre çok güçlü bişi almak istemiyorum... malum son seste kullanamadıktan sonra ne işime yaricakki... ne alsam die kara kara düşünüyorum... şimdilik kafamda z5500 var acaba fazla mı benim odaya...
Alıntıları Göster
Not: fotoğraf kamerasından çekilmiştir. o iki hoparlörü de surround olsun diye dolaptan indirdim.realtek hd audio ses kartı kullanıyorum. gayette memnunum bu sistemden.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tenrouiji -- 28 Aralık 2011; 15:46:53 >
-
Şerit ledler her elektrikçide bulunuyor mu? Ben de dış mekan için olanlarından almak istiyorum silmesi vs rahat olsun diye.quote:
Orijinalden alıntı: Tenrouiji
Düzenlendi
Not: fotoğraf kamerasından çekilmiştir. o iki hoparlörü de surround olsun diye dolaptan indirdim.realtek hd audio ses kartı kullanıyorum. gayette memnunum bu sistemden.
Alıntıları Göster
-
çok güzell :)))
www.piramitbilisim.com -
quote:
Orijinalden alıntı: Garen Yöndem
Şerit ledler her elektrikçide bulunuyor mu? Ben de dış mekan için olanlarından almak istiyorum silmesi vs rahat olsun diye.
Hepsinin vitrininde şağaı yukarı vardır. ama gel görki satmıyorlar. Biraz araştırman lazım hocam. Karaköyde makara halinde 5 metresi 20-25 TL felandı. çevrendeki elektirikçilerdede şansın varsa olabilir. O şekilde metresi 10 TL satılıyor. Dış mekan için istiyosan sana silikonlu şerit led lazım. -
quote:
Orijinalden alıntı: SupeR_MarıO
quote:
Şerit ledler her elektrikçide bulunuyor mu? Ben de dış mekan için olanlarından almak istiyorum silmesi vs rahat olsun diye.
Hepsinin vitrininde şağaı yukarı vardır. ama gel görki satmıyorlar. Biraz araştırman lazım hocam. Karaköyde makara halinde 5 metresi 20-25 TL felandı. çevrendeki elektirikçilerdede şansın varsa olabilir. O şekilde metresi 10 TL satılıyor. Dış mekan için istiyosan sana silikonlu şerit led lazım.
ya gittigidiyorda sahibindende falan bol bol var satıyorlar zaten ama görüp almak istiyordum sadece. O kadar uğraşamam bir led şerit için çevremde 2 elektrikçi var onlara sorarım olmazsa alırım netten. 5metre falan da istemiyorum zaten 50-60cm falan lazım bana ztn
-
Düzenlendi ve Televizyondaki Sistemin Resmi Konuldu!quote:
Orijinalden alıntı: Garen Yöndemquote:
quote:
Hepsinin vitrininde şağaı yukarı vardır. ama gel görki satmıyorlar. Biraz araştırman lazım hocam. Karaköyde makara halinde 5 metresi 20-25 TL felandı. çevrendeki elektirikçilerdede şansın varsa olabilir. O şekilde metresi 10 TL satılıyor. Dış mekan için istiyosan sana silikonlu şerit led lazım.
ya gittigidiyorda sahibindende falan bol bol var satıyorlar zaten ama görüp almak istiyordum sadece. O kadar uğraşamam bir led şerit için çevremde 2 elektrikçi var onlara sorarım olmazsa alırım netten. 5metre falan da istemiyorum zaten 50-60cm falan lazım bana ztn
Alıntıları Göster
Not:Telefondan Çekilmiştir
1.Resim:
Toshiba 32AV703 LCD TV
Creative Inspire 4.1 4400
2.Resim
Logitech 5.1 X-530
Mutlu Yıllar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tenrouiji -- 31 Aralık 2011; 20:46:50 >
-
Bu 3.Düzenlememquote:
Orijinalden alıntı: deniz c
Microlab solo 7 aslında 2 çift vardı ama bırıne vatanbılgısayar el koymus durumda 20 gundur servıste Masanın altına ufak ama guclu bır subwoofer ıstıyorum ne onerırsınız ???? fıyatıda uygun olmalı 150ytl maxımum ????
Alıntıları Göster
-
-
-
quote:
LCD televizyonunda güzelmiş
aslandır o aslan
edit: bu arada aslında rafın altında şerit led var ışığı açıktı da ama flaşlı çektiğim içim belli olmamış orada ışık olduğu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Garen Yöndem -- 7 Şubat 2012; 14:36:39 > -
buda benim komple sistem sırada psvita varquote:
Orijinalden alıntı: Garen Yöndemquote:
aslandır o aslan
edit: bu arada aslında rafın altında şerit led var ışığı açıktı da ama flaşlı çektiğim içim belli olmamış orada ışık olduğu
Alıntıları Göster
-pc
-benq 24 inç fullhd monitör
-1500w ups
-160gb ntsc-j ps3
-320 gb ps3 slim
-ps move
-xbox360 arcade
-kinect
-logitech z5500
-logitech g25 direksiyon ve yarış koltuğu
-samsung 3d led tv
-psp slim
-dsmart hd
-asus oplay media player
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutillo -- 8 Şubat 2012; 0:43:10 >
-
quote:
quote:
aslandır o aslan
klavye aydınlatmasına birebir. Benim pc masamın bir çok yerinde var. monitörün üstünde 1 metre beyaz, klavyenin üstünde 60cm mavi, dolap gözlerinde 5'er cmlik beyaz, cd bölmesinde 5cm mavi, çekmecede 5 cm beyaz bulunuyor. Pc masası yıl başı ağacına döndü
-
quote:
Orijinalden alıntı: kutillo
buda benim komple sistem sırada psvita var
-pc
-benq 24 inç fullhd monitör
-1500w ups
-160gb ntsc-j ps3
-320 gb ps3 slim
-ps move
-xbox360 arcade
-kinect
-logitech z5500
-logitech g25 direksiyon ve yarış koltuğu
-samsung 3d led tv
-psp slim
-dsmart hd
-asus oplay media player
Kaça geldi onların hepsi ?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X