Sistem devamli takiliyor, ekranda donmalar oluyor genelde. Ekranin donmasiyla birlikte yatay birbirine paralel cizgiler olusuyo ekranda. Bu goruntu 5-6 sn devam ettikten sonra birkac saniye icin duzeliyor sonra tekrar yatay cizgiler olusuyor, bir 5-6 sn daha gectimi normale donuyor sistem. Bu donma oyunlardada oluyor. Ekran kartindan kaynaklandigini dusundum ve surucusunu guncelledim guncel surucu ile daha kotu bir hale geldi, hicbir film dosyasini ve oyunu calistirmadi. Ayrica makine uzun sure acik kaldiginda sistem tamamen cevap vermez hale geliyor.
Bir diger problemde bilgisayar her yeniden basladiginda modemi iptal ediyor. Aygit yoneticisine girdigimde "Evrensel Seri Yol Denetleyicisi" altinda "Zoom USB Network Interface" calismiyo olarak gorunuyor. Ozelliklerine girdigimde aygitin eski bir surucusunun hala sistemde bulundugu yaziyor. Bunun icin sisteme defalarca format attim fakat duzelmedi. Eski sistemimdede ayni modemi kullaniyordum fakat herhangi bir sorun yasamamistim.
Onerilerinizi ve yardimlarinizi bekliyorum simdiden tesekkurler hepinize.
Sistemin güzel. İlk önce sistemin fazla ısısını kotrol edip gerekliyse kasay içi akımı düzenle kabloları biraraya topla ve fazladan bir kaç fan tak. Nvidianın son driverları genelde sorun çıkartır. videoları bozuk gösterir. bunun için nvidianın özellikler ekranından rfenk düzeltmeye gel. renk düzeltmeyi tümüne uygulaya getir.
Antivirüs olarak Norton kullanıyorsun. nortonun sistemi fazlasıyla sömürdüğü bilinir. onu silip istemi tekrar denemini tavsiye derim. Eğer oc yaptıysan sistemi normal hale getir. Sistemin çalışması için gerekli parçları bırakıp 9Cpu-ekran kartı- ram-hd) olarak sistemi çalıştırmayı dene. Rami başka boş slota tak.
Bir de çok acil olarak o psuyu değiştir. büyük bir ihtimalle sistemine yetmiyor. 6600Gt minimum 350 W psu ister ve feel in psusu üstünde 350W yazsada bunu veremez. Önce başka bir psuyla dene. Yine de en az 450W (İlerisinide düşün, sistemi değiştirdiğinde tekrar bunu kullanabilirsin.) FSP - TAGAN almanı öneririm.
ram sorunu olabilir.başka bir ram ile sistemi deneyin.
Tesekkurler arkadaslar sorun ram slotundan kaynaklaniyormus slotu degistirince problem kalmadi.