Şimdi Ara

Sistem tartışma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu sıralar yeni bir sistem toplamak istiyorum.Bu yüzden internette bakınıyordum.Karşıma bu sistem çıktı.
    Bu sistemin fiyatı 1.129 TL ve gittigidiyor sitesinde denk geldim.Benim yeni sistemi kurmama henüz var bu yüzden
    bu ucuz fiyat merakımı gidermek isterdim.Yorumlarınızı bekliyorum.

Bu sitelerden alışveriş yapan arkadaşlara da tavsiye vermiş oluruz.

BİLGİSAYARIN ÖZELLİKLERİ
    İŞLEMCİ : AMD Bulldozer FX-8120 8-Core 3.100 GHz 16MB Black Edition AM3+
    8 ÇEKİRDEK YENİ NESİL BULLDOZER İŞLEMCİ
    EKRAN KA. : 2GB HD5450 sapphire DDR3 HDMI DVI VGA(harici ekran kartı) WİN 7 DE 4-6 GB EKRAN KARTI
    ANAKART : MSI P21 FX AM3+ DDR3 LAN+SES+SATA
    RAM : 16 GB DDR3 1333MHz RAM soğutuculu
    HARD DİSK : 1 TB SEAGATE/TOSHIBA 3.5" 32MB SATA II
    DWD RW : YOK
    NETWORK : 10/100 Ethernet port LAN
    KASA : QUAKE T738B 350W SİYAH 8cm fan ( önde 2 usb, mic+ses çıkışı )

BİLGİSAYARIN ÇIKIŞLARI

6 KANAL HD SES ÇIKIŞI (5+1 ses sistmi sorunsuz çalışır)
    PCI exp HARİCİ EKRAN KARTI slotu
    4 adet SATA çıkışı
    8 adet USB çıkışı
    1 ADET PCI exp.

• ekran kartı çöp.ram 16 çook gereksiz oyun için.biraz bekleyim,iyi tavsiyeler gelecektir.sakın almayın bunu

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fukox -- 24 Temmuz 2013; 1:31:58 >
  • Bunu almak gibi bir niyetim yok ama ucuz olması her zaman insanı kendine çekiyor. :D .Yakın bir zamanda alacağım sistem için tavsiye alacağım şuanda bütçede belli değil.Şimdilik bu sistemi yorumlamak istedim böylece aklımdan silebilirim :).Yakın bir zamanda bütçe belirleyip bilgili arkadaşlardan yardım alacağım.
  • Eski bilgisayar gibi geldi bana ama ne olursa olsun alma, 1300lira gibi bir bütçe ile daha sağlıklısı toplanabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demek bu bilgisayarlar hiç bir işi yaramaz.Donanım hakkında pek bilgim yok.İlk başta bakıldığında insanlara 16 gb ram 2 gb ekran kartı hdd işlemci tarzında insanları almaya teşvik ediyorlar.Verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim.Daha fazla bilgi vermek isteyen arkadaşlar lütfen bildiklerini nedenleriyle söylesin ki benim gibi almaya niyetlenen kişilere bilgi verip bilinçlendirelim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem Hakkında
    9 yıl önce açıldı
    Sistem Değerlendirmesi
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.