Şimdi Ara

Sistem tavsiye ediyorum ( en fazla 5000 )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Black friday de, gerek hepsiburada gerek teknobiyotik ve itopya gibi sitelerden topladığım sistemi tavsiyeye sunuyorum, bu parayla yapılabilecek en iyi şeyleri yaptığıma inanıyorum eksik varsa söyleyebilirsiniz hemde yeni pc alacaklara güzel bi ilham konusu olur ; yuvarlama fiyatlarıyla yazıyorum ( indirimli olan fiyatlar )

Hyper X Fury 8gb 2400 Mhz Ram ( 16gb olabilirdi fakat nakitim sınırlı olduğu için kesmek zorunda kaldım siz 16 alabilirsiniz ) 410 liraya teknobiyotikten alındı indirimli
    Seagate Barracuda 1TB 7200 RPM hdd ( indirmli olarak hepsiburadadan 202 liraya alındı şuan 225 falan olması lazım)
    Sandisk SSD 530/400 120gb ( 219 tl ye indirimli olarak hepsiburadadan alındı)
    MSI Z370 A PRO anakart ( 8. nesil işlemciler için z370 almak gerektiğinden dolayı en uygun msi a pro idi, 500 şiraya indirimli alındı hepsi buradadan normal fiyatı 630 lira civarlarnda diye viliyorum, eğer biraz daha fazla verebilirim derseniz asus prime veya msi pro pc modellerine bakabilirsiniz)
    Akasa viper 600W 80 plus bronze sertifika güç kaynağı ( akasa markasını çok kullandığım ve çok sevdiğim için koydum marka değiştirebilirsiniz evga gibi 200 liraya indirimden alındı hepsi burada)
    i5 8400 işlemci ( 8. nesil işlemciler yeni olduğu için çok indirimli fiyatlara bulamadım en uygun vatandaydı 870 lira ile ama stokta olmadıgı için itopya sitesinden 910 liraya indirimli alındı)
    BENQ xl2411 144 hz 1 ms 24 inch monitör ( inanılmaz uyguna denk geldi, normalde amazondan monitör kovalarken tr de itopyada 1000 liraya aldım, amazonda indirimli fiyatı bile 1050 civarıydı normal fiyatı 1130 lira amazonda )
    Aerocool Xpredator black edition full tower kasa ( 0ları 700 lira civarında olan bu kasayı yakın bi arkadaşımdan 300 liraya aldım, siz mid tower kasalara da yönelebilirsiniz
    akasa venom vodoo işlemci sogutucu ( sıvı sogutucudan bir tık öncesi, sıvı sogutucu kullanamicaksanız alabileceğiniz en iyi işlemci soğutucu, ağır yükte 57 yi geçtiğini görmedim)

eksikler veya değiştirmek istenilen şeyler varsa yorumda belirtebilirsiniz, ekran kartını daha almadım düzgün indirim bulamadığım için, ben 1060 6gb dual gaming veya armor modellerinden birini bekliyorum, paradan kısmak isteyenler 3 gblara yönelebilie ama ileriye dönük olacaksa 6 kafiidir. Sistem hakkında düşüncelerinizi de belirtirseniz sevinirim teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güzel sistem fakat hdd + ssd alacağına, 250 gb ssd alsan daha iyi olurdu. Daha sonradan bütçen yükselince bi 250 daha alırdın o da yeterdi herhalde.

• 1400 tl ye msi gtx 1060 6gb gamig vardı black friday de. Hemen tükendi mi bilmiyorum ama almalıydınız bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yorum için teşekkürler, fakat yüklü miktarda programa ve oyuna sahip olduğum için başlangıçta 250 bana yetmezdi

• Kral_Jumong K kullanıcısına yanıt
    evet ona ben hiç dikkat etmedim maalesef, güzel bir fiyattı.

• Bu arada elime sıfır 256 gb samsung pro 850 markalı ssd geçti sizce satmalı mı yoksa kullanmalı mı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi sistem daha uygun ve iyi?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.