Şimdi Ara

Sistem tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Desktop PC toplama niyetindeyim.Muhakkak bu konuda çok iyi arkadaşlar var burada.Bugüne kadar bir çok şey hakkında buradan bilgi edinen biri olarak, bu konuda bana yardımcı olabileceğinizi düşünüyorum. Almak istediğim pc,
    AMD A8 5600k işlemci
    Asus A58M-A FM2+ DDR3 Anakart
    Kingston 4 GB DDR3 Ram
    AMD Readon R7240 2 GB ekran kartı
    Kingston 60 GB SSD
    ASUS Xonar D6 5.1 Pci Ses Kartı

Sizce idare eder bir sistem midir? Ayrıca bu sistemin bana Watt olarak karşılığı ne olur ? Nasıl bir kasa almam icap eder bu sistem için yardımcı olursanız sevinirim.

• Hocam öncelikle amacını bilmemiz gerek sistemin eğer internete girmek bir iki ofi peogramı kullanmaksa rahat rahat idare eder.Ama iş oyun oynamaya geldiğinde r7 240 tan pek bişi beklemeyin.Bu sisteme 500 watt civarı bir psu yeterli gelicektir.Tavsiyem cooler master gibi kaliteli bir kasa alın psu içinde olsun.En uygun ve en mantıklı böyle olur.Ama kalitesiz bir marka alıcaksanız ayriyetten güç kaynağı bakmanızda fayda var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aschilius

Arkadaşlar merhaba,
    Desktop PC toplama niyetindeyim.Muhakkak bu konuda çok iyi arkadaşlar var burada.Bugüne kadar bir çok şey hakkında buradan bilgi edinen biri olarak, bu konuda bana yardımcı olabileceğinizi düşünüyorum. Almak istediğim pc,
    AMD A8 5600k işlemci
    Asus A58M-A FM2+ DDR3 Anakart
    Kingston 4 GB DDR3 Ram
    AMD Readon R7240 2 GB ekran kartı
    Kingston 60 GB SSD
    ASUS Xonar D6 5.1 Pci Ses Kartı

Sizce idare eder bir sistem midir? Ayrıca bu sistemin bana Watt olarak karşılığı ne olur ? Nasıl bir kasa almam icap eder bu sistem için yardımcı olursanız sevinirim.

konuyu yanlış yerde açmışsın..

• aliemre-16 kullanıcısına yanıt
    Sadece standart ev kullanımı için amaç.Öyle bir oyun olayı falan düşünmedim.Yeterince oyun konsolu mevcut :) Teşekkürler bilgi için .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.