Arkadaşlar merhaba, oyun pc toplamak için bu konuda ilgili arkadaşların tavsiyesine ihtyacım var. Almanya'dayım parçaları genelde amazon.de 'den alacağım. PUBG ve güncel oyunları FHD çözünürlükte güzel oynatması benim için yeterli. İleriye dönük daha iyi bir sistemden ziyada şuanki oyunları güzel çalıştıran bir pc toplama derdindeyim. Forumdaki konuları inceledim, DH-A1 pc'si hoşuma gitti ama yine de fikirlere açığım. AMD veya Intel fark etmiyor. Kasanında gösterişli birşey olmasına gerek yok. SSD diskim mevcut.
Şimdiden teşekkürler
Kendi kullandigim site uzerinden linkleri paylasayim. Anakarti 2 secenekle paylasiyorum. Carbon OC tum reveiwlardan tam not alan, tam bir performans canavari anakart. Dahili Wi-Fi gibi ekstra ozellikleri oldugu icin benim tercihim ama dilerseniz daha uygun fiyatli modele de yonlenebilirsiniz. Ekran kartini da 2. el almanizi oneririm. Gectigimiz haftalarda 150 EUR fiyatla MSI Armor GTX 1060 6GB aldim. Bu seviyede siz de 2. el tercih ederseniz 80 EUR civarinda tasarruf edebilirsiniz.