Arkadaşlar sistem alacağım bu iki sistemden hangisini almalıyım ? Monitörüm var ,maximum 5000 tl civarında alabilme imkanım var .Bu sistemlere eklemeler yapılacaksa ne olmalı ? kendi sistemimi de sizinle paylaşacağım bunu da satmayı düşünüyorum . Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.
buda kullanılır bunlara para vermeden ekran kartına yüklenip güzel bir sistem çıkarılabilir
asko56
kullanıcısına yanıt
Hocam bunların piyasa değeri nedir tahminen power iyiydi benim aldığım zaman şu an nasıl bilmiyorum onunda modelini atayım ssd ve harddiski satmayı düşünmüyorum kasam çok iyi değil. Power resimdeki ürün.
kolpaciino
kullanıcısına yanıt
power kaliteli ve iyi
kasanın fotosunu atarsanız bilgi sahibi olabilirim
int i araştırmanız gerekiyor parçalar için
asko56
kullanıcısına yanıt
Hocam kasada normalde sıvı soğutma vardı hala onlar duruyor fakat bi ara bi problem yaşandı çıkarmak zorunda kaldım. Genel olarak kasa küçük daha iyi bir kasa olabilir tabi .
kasanın ırzına geçilmiş gibi duruyor sıvı sogutucuya am4 kiti alıp kullanabilirsiniz sogutucu masrafıda çıkmaz
sogutucunun modeli nedir
asko56
kullanıcısına yanıt
Valla aynen öyle baya hırpalandı hocam . Şu an sıvı soğutucu değil akasa venomdu galiba bunu kullanıyorum. Sıvı soğutucunun markası yoktu yanlış değilsem önceki corsair h100 dü onu sattım . Bende olan parçalar hortum ve suyun olduğu şeydi adını bilmiyorum :) ama işe yarar halde midir şu an onu da bilmiyorum :)
kolpaciino
kullanıcısına yanıt
neyse bi kasa alınır bol fanlı
asko56
kullanıcısına yanıt
Aynen hocam yani ben işlemci, anakart ,ram ,ekran kartını satayım bunların üstüne parça alayım bu mudur ?
kolpaciino
kullanıcısına yanıt
aynen budur
Anladım hocam peki teşekkür ederiö peki sattıktan sonra alınması gereken parçalar nedir ve nasıl alınmalıdır ? Sıfır ikinci el ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme