Şimdi Ara

sistem tavsiyesi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar pc yı guncellıyorum ıkı ıslemcı arasında kararsız kaldım INTEL Core i5-2500K - ASUS P8Z68-V PRO Z68 DDR3 2200MHz 16x Sata3 Usb3.0 BT Lga1155 ve NTEL Core i5-3570K - ASUS P8Z77-V PRO DDR3 2800MHz Wi-Fi DVI HDMI DP Vga 16x PCIe 3.0 Lga1155 ekran kartı (saphire 6850) dısında hersey dıgısıyor guc kaynagı ,kasa,ıslemcı sogutucusu,ram,harddısk vs. sızden ıstegım ıkı ıslamcı ve anakart arasında hangısını seceyım param bu ıkısıne yetıyor . pc yı oyun ve fılm ıcın kullanıyorum .yorumlarınızı beklıyorum sımdıden tesekkurler.

• Ben olsam i5 3570k ve z77 ikilisini seçerdim.Ama kullanım amacınız belli ve de bütçeniz çok geniş değilse 2500k işlemci tercih edin size fazlasıyla yetecektir.Ama z68 konusunda emin değilim diğer arkadaşlar size yardımcı olacaktır.İntel işlemci ve anakartlarla pek aram yok da
  • bütçe varsa 3570K ve asrock extreme 4 veya msı g55 veya g65 ama limit yoksa 2500K ve asrock pro z77 alabilirsin.
  • hocam bende z77a-g43 almayı düşünüyordum sonradan vatanın indirimine baktım z77a-gd55 ile aralarında 60 lira fark olmus simdi herşeyi toparladıktan sonra vatandan gd55 ile beraber bütün parçları sipariş vericem
  • benim bu ıkı ışlemcı arasında kalmamın sebebı bu forum da ve dıger sıtelerde 3570k nın bıraz ısınma sorunu oldugu yazıyor .ben oc yapmıcam kasayı ıyı bırsey dusunuyorum (sogutma anlamında ) bırde ıyı bır cpu sogutucuyla ıdare edebılırım .dıger tarafta ıse herkesın ovdugu problem cıkarmayan am 3507k ya gore bıraz eskı sayılacak 2500k var . pc yı 4-5 sene ellemıcem (sadece ekran kartını1 sene sonra degıstırebılırım) benı 4-5 sene gorurecek bır donanım ıstıyorum ve bu ıkı ıslemcı arasında kaldım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hazır Sistem Tavsiyesi
    2 ay önce açıldı
    Güncel Sistem Tavsiyesi
    2 ay önce açıldı
    Sistem Tavsiyesi
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.