Şimdi Ara

Sistem Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, 8 metre boyunda bir teknem var rutubet minimum derecede ama yok diyemem, motor gürültüsü malumunuz onu bastıracak ve kaliteli ses alabiliceğim bir sistem tavsiyesine ihtiyacım var teyp amfi vb herşey dahil önericek olan varmı yer sıkıntım yok diyemesemde çok sorun olacağını zannetmiyorum 2 adet jameson 600w hoparlör koydum bide brawoo marka bi teyp ama ses tatmin edici değil, teknenin iç fotoğraflarını koyuyorum.
     Sistem Tavsiyesi
     Sistem Tavsiyesi
    Kapıdan içerisinin fotoğrafı yok malesef ama 2 adet ufak hoparlör de oraya koymak istiyorum.
    Şimdiden teşekkürler.

• Oto muzik ile bu tekne tesisati biraz farkli durumlar. Bence bunu bi profes. danis neden dersen teknenin uzeri acik yani arac gibi kapali ortam yok.Acik havada sesin dagilmamasi icin ne tarz bi sistem kullanmak gerekir bilmiyorum.Bu sistem farkli bisey.Bosuna para harcama isin aslini ögrenmeden.
  • Kapalı bir ortam söz konusu elbette, arka taraf branda yardımıyla kapanıyor.
  • Yokmudur acaba hiç bilgisi olan
  • arkadasim oncelikle tekne icin marin grubundan faydalanacaksin bu ise ayirdigin butce nedir ona gore oneride bulunalim
  • Vatandasa yazdik ama hala kendini yirtiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bguzelsoyy

Vatandasa yazdik ama hala kendini yirtiyor.

gayette kapalı bir ortam söz konusu. marin grubundan yararlanmak sadede suya dayanıklılık getirmektedir araştırmalarıma göre su görmeyecek ve rutubete maruz kalmayacak kesinlikle hiç bir parça. o yüzden normal bir tesisat kullanmak istemekteyim. yardım aramamın sebebi de budur.
  • Yahu teknenin her tarafi acik ?

Neyse eger kapali diyorsan farkli bisey yok bu durumda. Alicaksin bi bas 2 takim komp. 2 adet amfi biri mono biride stereo sorun cözulucek.

Tesisatin icin adam gibi kablo kullan bi kac kez ayni isi yapmamis olursun.

33mm2 kalinliginda kablo ve 70amper sigorta kullanicaksinki 2.amfiye 1.amfiden köpru yapabilesin.Iyi beslenmezse amfiler bi ise yaramaz.

2 Takim 16 cm komp. kit al en az 90 rms olmak sartiyla. Infinity,focal,kicker,hertz. Kaliteli urun al ömur boyu kullan.

Amfide mono amfi 1x300 rms En bu olmak sariyla ustude olabilir butcene bagli. Jbl,infinity,pioneer öneririmdir. Kaliteli urun al ömur boyu kullan.

Kendinden kabinli bas al 30cm en az 300 rms olmak sartiyla. Bas konusunda Jbl in kendinden kabinli baslari var harikadir.

Teknede olucagin icin sana 3,5 faratlik bide kapasitör lazim.

Olay bu. Hayirli olsun.

Ihtiyacin olanlar bunlar , sonra gidiceksin isi bilen bi adama montaj yaprtiricaksin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.