Şimdi Ara

Sistem Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yakın zaman bilgisayar almayı düşünüyorum. Vatan bilgisayardan bi sistem topladım. Öncelikli amacım GTA V oynamak. Bu yüzden işlemciyi 6300'e çekip ekran kartına biraz daha para ayırma gibi bi düşüncem var eğer 6300 yeterli olursa. Simdiden teşekkürler.

Sistem Tavsiyesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ManiacFear -- 8 Eylül 2014; 20:09:15 >

• Sistemde uyum sıkıntısı yok saten istedıgın oyunuda buyuk ıhtımal çalıstırır fakat kasa göremedım pusuda 650 wat seçenegı seçersen ilerde daha rahat edersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: usemiz

Sistemde uyum sıkıntısı yok saten istedıgın oyunuda buyuk ıhtımal çalıstırır fakat kasa göremedım pusuda 650 wat seçenegı seçersen ilerde daha rahat edersin.

Kasam var o yuzden yazma ihtiyacı duymadım. 650W psu almamın bana ne gibi faydası olucak yani bu sisteme takviye olarak ne koyabilirim ?
  • ManiacFear kullanıcısına yanıt
    Yani O senin elindeki bütçeye göre değişir paran varsa ekran kartının deliştirir ilerde SSD takarsın falan filan tamamiyle elındeki bütçeyle bağlı..

650w alırsan ilerde sisteme daha iyi bir işlemci veya ekran kartı takmak istersen sıkıntı yaratmaz, bu durumdada ferah ferah oynarısın.
  • Kasana uyarsa soğutucuyu 12cm fanlı modellerden seç, daha sessiz ve serin çalışır.

Psu'yu da 165 TL'ye 600w (12v 540w) olanı ile değiştirirsen, ileri vade de gayet iyi olur, yok dersen de seçtiğin psu yeterli gelir sisteme.
  • İlerisini düşünerek psu yu yükseltiyim o zaman. Bi de 8320 yerine 6300 takip ekran kartını biraz daha iyi bi şey alsam 6300 bana yeterli olur mu ?
    yani ben 8350 kullanıyorum hiç bir sıkıntısını görmedım ama fx6300 de gayet yeterli bir işlemci.

paran artarsada ekran kartını sapphire r9 280x dual alabılırsın..
    AMD FX X6 6300

GIGABYTE 970A-UD3P

Sapphire R9 270 DUAL-X OC GDDR5 2GB 256Bit

GSKILL 4GB Ripjaws DDR3 1600MHz CL9 1.5V

WD 3.5" 1TB Caviar Blue SATA 3.0 7200Rpm

CORSAIR 200R 550W

Toplam 1577 Tl.

Vatandan toplanmıştır.
  • Fx 6300 e sogutucu gereksiz alinacak ise 120mm alinmali o kartin gta 5 i acacagini sanmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydinsukru -- 8 Eylül 2014; 21:57:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihyilmaz1820

AMD FX X6 6300

GIGABYTE 970A-UD3P

Sapphire R9 270 DUAL-X OC GDDR5 2GB 256Bit

GSKILL 4GB Ripjaws DDR3 1600MHz CL9 1.5V

WD 3.5" 1TB Caviar Blue SATA 3.0 7200Rpm

CORSAIR 200R 550W

Toplam 1577 Tl.

Vatandan toplanmıştır.

Salla onu,al bunu
    (Yeni uydurdum )

• quote:

Orijinalden alıntı: aydinsukru

Fx 6300 e sogutucu gereksiz alinacak ise 120mm alinmali o kartin gta 5 i acacagini sanmam

Demek istediğiniz tam olarak anlamadım hangi parça gta 5 de sıkıntı çıkarabilir ?
    Almayi dusundugun kart 1080pde oynayacaksan pek ic acici performans vermez

• Acar kardeşim en az medium oynarsiniz arkadas acemi galiba

• Arkadaşlar yazmış olduklarınızı dikkate alarak psu ve fanı değiştirdim ve elimde 100tl kadar para kaldı. Bu sisteme bu bütçe ile ekleye bileceğim bi sey war mı ?
     Sistem Tavsiyesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ManiacFear -- 9 Eylül 2014; 1:16:17 >
  • R9 280x dual 600 tl bence ekran kartını yukseltebılırsın elınde kalan para ile.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.