Bildirim
Sistem tavsiyesi 500-600
Deeyaple Bluetooth hoparlör, küçük, taşınabilir müzik kutusu, 5.3 IPX7, su geçirmez, kablosuz, stereo eşleştirme, eller serbest konuşma, RGB ışık, dış mekan, kamp, bahçe, parti, seyahat için, %50 ses : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQLT78BK?ref_=pe_111927571_1111269711_fed_asin_title
2 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
500 600 derken paradan bahsediyorsan ancak apu'lu sistem kurabilirsin ben gibi :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ali213
Daha çok online oyunları çalıştırabilcek cs lol gibi
sadece kasa olcak
harddisk boyutunun fazla olması gerekmiyor
tavsiyelerinizi bekliyorum
ne istiyorsunuz anakart ram ? işlemci vs.. ? -
quote:
Orijinalden alıntı: kulakçubuğu
500 600 derken paradan bahsediyorsan ancak apu'lu sistem kurabilirsin ben gibi :)
apu nedir acaba ilk kez toplıcaz da bilgisayar
evet 500 600 tl
sizin bilgisayarınız ne kadar mal olmuştu performans olarak ne söyleyebilirsiniz? -
quote:
Orijinalden alıntı: -İstanbullu-
quote:
sadece kasa olcak
ne istiyorsunuz anakart ram ? işlemci vs.. ?
dvd writer olması gerekmiyor diğer herşey lazım kasa içindeki -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: kulakçubuğu
apu nedir acaba ilk kez toplıcaz da bilgisayar
evet 500 600 tl
sizin bilgisayarınız ne kadar mal olmuştu performans olarak ne söyleyebilirsiniz?
Performans olarak sizin o dediğiniz oyunları hayliyle oynatır. Dediğim işlemciyi yani apu'yu ekran kartı ilave edilmiş cpu gibi düşünebilirsiniz. Vatandan bakabilirsiniz amd a8 5600k ismi :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: -İstanbullu-
quote:
sadece kasa olcak
ne istiyorsunuz anakart ram ? işlemci vs.. ?
dvd writer olması gerekmiyor diğer herşey lazım kasa içindeki
apu şu demek işlemci içinde ekran kartı var yani ekran kartı takmıyorsunuz ucuzluk açısından içinde oluyor işlemcinin -
teknobiyotik.com
1 x Dark GTX 400W Güç Kaynaklı, SSD Ready ATX Performans Kasa 84,49 TL+KDV
İşlemci
1 x AMD A8-3870K FM1 4MB 3GHz Llano APU Dört Çekirdekli Çarpan Kilitsiz İşlemci 209,35 TL+KDV
Anakart
1 x Gigabyte GA-A55M-DS2 AMD A55 FM1 Soket DDR3 USB2 SATA2 Micro ATX Anakart 128,70 TL+KDV
Bellek
1 x Corsair Value 4GB 1600 Mhz DDR CL9 Tek modül Bellek (CMV4GX3M1A1333C9) 86,54 TL+KDV
HDD
1 x Toshiba 500GB 7200 RPM 32MB Ön Bellek 3,5" SATA III DISK (DT01ACA050) 114,25 TL+KDV
735 TL en iyisi bu apulu eğer fx 4100 lü kuralım dersen ekran kartlı 850 tl felan sen bilirsin istersen fx li olanıda önereyim sana -
Bilgisayar
Bu nasıl kardeşim
Edit: Buda Güzel
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReznowTR -- 8 Ağustos 2013; 10:45:09 >
-
İçerdiği Onboard ekran kartı ile ancak solitaire oynanır.
İşlemci 847 de çok zayıf.
A8-5600K buna fark atar. -
quote:
Orijinalden alıntı: melikulupinar
İçerdiği Onboard ekran kartı ile ancak solitaire oynanır.
İşlemci 847 de çok zayıf.
A8-5600K buna fark atar.
Haklısın ama ben 500-600 Tl lik toplama bilgisayar düşünemiyorum bunlarda bulduğum bilgisayarlar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X