Arkadaşlar, kısa zamanda pc alıcam. Bir arkadaşımın önerisi üzerine bu parçaları topladım fakat çok bi bilgim yok. Fiyat performans açısından nasıldır, değişmesi gerekenler neler yardımcı olursanız çok sevinirim.
ASUS ENGTX560 DCII OC/2DI/1GD5 1GB GDDR5 256Bit 16x
SHARKOON Rebel 9 Pro Eco Mid Tower Atx 600W 80+ Kasa Siyah
WESTERN DIGITAL Caviar Black 1TB 32MB Sata2 3Gb/s
SAMSUNG 2333T 23" Full HD DVI 8ms Geniş Siyah Lcd Monitör
Teşekkürler
işlemci olarak i5 2500k 1155 soket alırsanız daha iyi olur anakartı msı p67a g45 alabilisiniz 4gb gskill ram işinizi görecektir hemde daha bir 4gb ekleyebilisiniz monitör olarak şu daha iyi olur diye düşünüyorum http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=7537 kasanız içime sinmedi cooler master haf 912 ye bakabilisiniz
4 gb ram şu anda yeterli zaten. Seneye falan RAM eklerken 4 GB daha takar. Hem o zaman fiyatlar falan düşmüş olur. Ama dediğiniz gibi de yapabilir. Arkadaşın tercihi sonuçta...
İleriki zamanlarda 2x4 8 gb remlerin yüksek mhz ve düşük bellek geciikmeli düşük voltajlı remler çıktığında alabilirsin geriye kalan parçalar gayet güzel ve fazlasıyla yeterli hayırlı olsun.
4 gb ram şu anda yeterli zaten. Seneye falan RAM eklerken 4 GB daha takar. Hem o zaman fiyatlar falan düşmüş olur. Ama dediğiniz gibi de yapabilir. Arkadaşın tercihi sonuçta...
Tabi ki yapabilirde bu kadar ucuzken kaçırmasın diye şey ettim ben
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme