Şimdi Ara

Sistem Tavsiyesi(Bütçe Sınırsız)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben Bir Bilgisayar almak istiyorum ama parçalardan anlamam beni 4-5 yılda çıkması düşünülen oyunları güzelce kaldıran bir bilgisayar alacam.Bütçe Sınırsız Dedim Çünkü(15000TL Param Var Para Sıkıntım Yok)

• Bilgisayardan çok anlamıyorsan uçmana gerek yok. Şimdi buralar "5960x üf süper titan sli"cılarla dolar. Kasaya 5 binden fazla harcamayın 5 yıl sonra hepsi aynı olacak.
  • Biraz Onu Düşünüyorum 5000tl den fazla harcamaya gerek yok çünkü 15000tl lik sistem 5 yıl sonraki orta seviyeye zor yetişir.

Ama 5000tl den fazla olsa bile ala bilirim durumum iyi çünkü 5 yıla kadar tekrar birikir param.
  • Intel core i5 4690
    GSkill RipjawsX 2x4 1600Mhz cl9 8gb ram
    Corsair carbide champ spec02
    WD Blue 1 Tb 7200RPM
    R9 390X yada 380x
    MSI Z97 G43 ANAKART

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Elemana inanmayın 3-5 konu açmış bütce bir artıyor bi azalıyor
     Sistem Tavsiyesi(Bütçe Sınırsız)

• karahancer2 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim 3-5 konu açtım hiç cevap gelmedi tekrar açtım en azından 2 -3 tane yardımı seven insan var yanıtlamış allah razı olsun onlardan.
  • al kardeş
     Sistem Tavsiyesi(Bütçe Sınırsız) Sistem Tavsiyesi(Bütçe Sınırsız)

• PowerHD35 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim Çok Sağol Seningibi Yardım Eden Olsaydı Keşke Bana PM attım oradan 1 -2 bişey soracam yardımcı olursan sevinirim
  • salih basalp S kullanıcısına yanıt
    Sağol Kardeşim PM Baksana
  • Bu Arada Yardım Eden Her Arkadaş için söylüyorum istediğiniz birşey varsa pm ata bilirsiniz elimden geldiğince yardımcı olurum
  • Allah Aşkına Fake sin demeden yardım edecek biri varmı ?
    abi 15000tl var deyince niye hemen fake diyosunuz?
    Yanımda Olan Paradan Size Ne Sistem Verin Alayım SS Atayım Kardeşim Okul Başladımı Alacam 2.Haftası Niye bu kadar fake sin mesajı alıyorum ben ya?
  • karahancer2 kullanıcısına yanıt
    Bu Arada Kusura Bakmada Kardeş Salakmısın Orada Ne Yazmışım 8500tl dimi altına ne yazmışım Arta Bilir Düşmez Demi E Salak 15000 tl topladım diyom arttı diyom sen manyakmısın?
  • Lentus kullanıcısına yanıt
    Farkındamısın Bilmiyorum Ama O kunularda 1 tek düzgün cevap varmı ????
    Yok dimi İşte Bu Yüzden Konu Açıp Durmak Zorunda Kalıyorum Keyfimden Değil.
    O innal Meseleside 8500 tl iken Çıktı 8500 tl param nakit vardı ve oradaki arkadaşların sayesinde paypalla bu parayı 15000tl ye yükselttim 4 paypal kart ile.
    4 ayrı Kişi Üstüne Aldım Haberleride Var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: salih basalp

al kardeş
     Sistem Tavsiyesi(Bütçe Sınırsız) Sistem Tavsiyesi(Bütçe Sınırsız)

5600 tllik sisteme o klavye mouse yakışmış mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ya Benim İçin En Önemli Ekran Kartı En Az 2000 - 2500 tl lik iyi bir ekran kartı istiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.