Şimdi Ara

Sistem Tavsiyesi Kararsız Kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni sistem almayı düşünüyorum ama uzun zamandır piyasayla ilginemediğim için ne alacağıma karar vermedim
    bende şuan p4 3.2HT 2gb 800mhz ram ve 8600gts ekran kartı olan bi makina var, çoklu işlemler ve uygulamalarla uğraştığım için elimdeki
    makina yetmemeye başladı, yazılım uzman adayıyım kullandığım dilin editörü zaten yeternce makinayı kasmakta, bende yenisini alayım dedim
    biraz araştırma yaptım ama içinde kayboldum diyebilirim işlemci kimi amd phenom II tavsiye etti kimi başka bişey iyice kafam karıştı
    benm en son duyduğum en yüksek işlemci intel p4 3.8'di.
    sizden bana sistem tavsiye etmenizi istiyorum yani rica ediyorum(emrivaki gibi oldu öle değil tabi yanlış anlaşılmasın)
    gerçi ben teknosada exper gördüm q9400 işlemcili aşağıya yazcam zaten sizce bu makina almaya değer mi?
    yada bana başka fiyatı max 1500ytl olan bir makina söyleyebilir misinz?

teknosada ki exper'in özellikleri(sitesinden aynen alınıtıdır)
    İşlemci : Intel® Core 2 Quad Q9400
    İşlemci Hızı (ghz) : 2,66 GHz, 6 MB 1333 MHz
    Bellek (mb) Ddr Ram : 4 GB
    Sabit Disk (gb/rpm) : 640
    Chipset : Intel G31 Express
    Ekran Kartı : 1 GB
    Ethernet Kartı : Var
    Fax/modem : Yok
    Garanti Süresi (yıl) : 2
    Hoparlör : Var
    İşletim Sistemi : Windows Vista Home Premium
    Klavye/mouse : Var / Var
    Model : ACTION 400-915 RT
    Monitör : Dahil Değildir
    Optik Sürücü : DVD-RW
    Ses Kartı : Var
    Menşei : İthal
    İşlemci Tipi : 4 Çekirdek
    Mouse : Var
    Grafik Tipi : NVIDIA GeForce 9400GT
    Tv Kartı : Yok
    Kart Okuyucu : Var

makinanın özellikleri bu montiör dahil değil ve nakit fiyatı 1.377tl, almaya değer mi sizce arkadaşlar.

• Hazır sisteme hayır

Q9400 işlemci veriyor, sistemdeki anakart G31 çipsetli

Intel Core2 Quad Q9550 2.8GHz --- 520 lira
    Gigabyte EP43-S3L --- 160 lira
    A-DATA 4GB 2*2 1066 MHz --- 125 lira
    Sapphire HD4850 Vapor-X 512 MB 256Bit GDDR3 --- 320 lira
    SEAGATE 500gb 32mb NCQ Sata II --- 110 lira
    Gigabyte ISOLO 230 Atx Kasa Siyah 500W --- 215 lira

1.450 lira kdv dahil
  • Intel Core2 Quad Q9400 2.66GHz -------------------------------------------------- 420 TL
    GIGABYTE EP43-S3L ----------------------------------------------------------------- 160 TL
    A-DATA 4GB 2*2 1066 MHz DDR2------------------------------------------------------ 125 TL
    CONNECT 3D HD4870 ,Extr.oc.edt1GB,GDDR5, 256 bit, 770/3800-----------------420 TL
    WD CAVIAR BLACK 500GB 32MB-------------------------------------------------------135 TL
    Gigabyte ISOLO Atx Kasa Siyah 500W ----------------------------------------------- 225 TL

TOPLAM=1485 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali277 -- 22 Nisan 2009; 14:47:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: LEON-X

Hazır sisteme hayır

Q9400 işlemci veriyor, sistemdeki anakart G31 çipsetli

Intel Core2 Quad Q9550 2.8GHz --- 520 lira
    Gigabyte EP43-S3L --- 160 lira
    A-DATA 4GB 2*2 1066 MHz --- 125 lira
    Sapphire HD4850 Vapor-X 512 MB 256Bit GDDR3 --- 320 lira
    SEAGATE 500gb 32mb NCQ Sata II --- 110 lira
    Gigabyte ISOLO 230 Atx Kasa Siyah 500W --- 215 lira

1.450 lira kdv dahil

Bu sistem güzel

Hazır sistem alma

• quote:

Orjinalden alıntı: ali277

Intel Core2 Quad Q9400 2.66GHz -------------------------------------------------- 420 TL
    GIGABYTE EP43-S3L ----------------------------------------------------------------- 160 TL
    A-DATA 4GB 2*2 1066 MHz DDR2------------------------------------------------------ 125 TL
    CONNECT 3D HD4870 ,Extr.oc.edt1GB,GDDR5, 256 bit, 770/3800-----------------420 TL
    WD CAVIAR BLACK 500GB 32MB-------------------------------------------------------135 TL
    Gigabyte ISOLO Atx Kasa Siyah 500W ----------------------------------------------- 225 TL

TOPLAM=1485 TL

arkadasa katılıyorum güzel sistem olmus hocam bu sistemi almanı tavsiye ederim bütcem cıkısmaz diyosan ekran kartını HD4850 yapabilirsin

• bencede hazır sisteme hayır ama ben peşin alamıyorum
    kredi kartına taksitle almayı düşünüyorum, pederin kartını kullancam o taksitli almamı istedi
    ikinizinde yazdığı sistemler güzel ama birde üstüne monitör eklenince taksitlide olsa beni biraz aşıyor arkadaşlar
    henüz yazılım uzmanı adayı olduğum için tam bir yazılımcı olunca iki proje yapıp i7 alırım
    ama henüz erken
  • quote:

Orjinalden alıntı: ardaa_272

bencede hazır sisteme hayır ama ben peşin alamıyorum
    kredi kartına taksitle almayı düşünüyorum, pederin kartını kullancam o taksitli almamı istedi
    ikinizinde yazdığı sistemler güzel ama birde üstüne monitör eklenince taksitlide olsa beni biraz aşıyor arkadaşlar
    henüz yazılım uzmanı adayı olduğum için tam bir yazılımcı olunca iki proje yapıp i7 alırım
    ama henüz erken

yazarsın hocam güzel bi yazılım 5-6 sene sonra alırsın o zaman bi i7 sistem
    saka bi yana özelliklerde biraz düsürüme gidebilirsin örnek ekran kartı ve cpu gibi parcaları biraz düsürebilirsin hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: efndy

quote:

Orjinalden alıntı: ardaa_272

bencede hazır sisteme hayır ama ben peşin alamıyorum
    ama henüz erken

yazarsın hocam güzel bi yazılım 5-6 sene sonra alırsın o zaman bi i7 sistem
    saka bi yana özelliklerde biraz düsürüme gidebilirsin örnek ekran kartı ve cpu gibi parcaları biraz düsürebilirsin hocam

yazmaya başladım zaten 2015te biter inş
    ama cidden çok karışmış pc piyasası firmalar uçmuş harbiden nokia yı geçtiler valla, olan arada bizlere oluyo
    sürekli pc değiştirebilen biri olmadığım için karar vermekte zorlanıyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.