Şimdi Ara

Sistem tavsiyesi + öneriler, uyum sorunu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Sadece kasa olarak 1000TL masraf yapabileceğim bir PC istiyorum.
    Oyun oynamayacağım.
    Özellik olarak şunlara dikkat etmem gerek:

-İşlem yaparken bekletmemeli (Meta Trader 4 programı kullanıyorum ve işlem yaparken takılıyor eski bilgisayarımda.)
    -RAM iyi ve yüksek olmalı (Meta Trader dan bir kaç tane açıyorum ve bu da kasmalara ve beklememe sebep oluyor.)
    -500GB Harddisk yeterli
    -Anakart nasıl olmalı bu konuya hakim değilim, USB3, DDR3 destekleyen bir şey olabilir..
    -Ekran kartı yüksek olmasın ama ben bu PC'ye 3 monitör takıcam ve ayrı programlar çalıştırıcam (Multi Monitör sistemiyle)-Onboardlarda çoklu monitör özelliği varsa ekran kartına da gerek yok tabi.
    -Kasası ve soğutma sistemi iyi olsun istiyorum, ısınma problemi yaşamak istemiyorum işlemcim çalışırken.

Bu kasa hakkında yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden çok teşekkür ederim, sevgiler diliyorum..

*Sistemi toplamak için NOVA bilgisayar ya da GIGATEK firmalarını düşünüyorum.
    Sizin daha iyi ve ucuz olduğunu düşündüğünüz firmalar varsa söylemekten çekinmeyiniz, teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: metin abi 52

ekran kartının harddiske bakan tarafında ve en uç noktasında 6 delikli dişi siyah renkli bi küçük bi kutu şeklinde parça vardır. ona güç kaynağından gelen erkek uçlu ucunda 6 tane çıkıntı olan kablo takılı olacak.

abi evet dediğin gibi ekran kartında 2 adet 6 lı giriş yeri var ve ikisinede 6lı güç kaynağından gelen kablo takılı ben söküp yeniden hem onları hemde ekran kartını yerine bi daha taktım ama değişen birşey olmadı hala aynı şekilde ekran kartımı algılamıyor bu arada bilgisayarımdan aygıt yöneticisi ekran bağdaştırıcı sekmesine baktığımda ekran kartı sorunsuz çalışıyor şekilde algılıyor nasıl bişey ben anlamadım
    Acaba 2 adet 6lı kablonun ikiside bağlı olmamalı sadece 1 adet 6lı kablo bağlantısımı olmalı ???diğerini çıkartmalımıyım abi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b.b.king -- 4 Aralık 2010; 0:11:33 >

• hayır.kesinlikle 2 side takılı olacak.
    güç kaynağın ne.
  • NRP-PC SERİSİ 80PLUS 600W GÜÇ KAYNAĞI XIGMATEK MARKA KASADAN AYRI OLARAK VERİLDİ KASA İLE İÇİNDE GELENİN YERİNE TAKILDI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b.b.king -- 4 Aralık 2010; 0:31:08 >
  • güç kaynağın iyi.
    5800 serisi kartlarda driver problemi olduğunu bizim forumdada okumuştum.
    aklıma maalesef başka bişey gelmiyor.
  • BEN KARTIN ARIZALI OLUCAĞINDAN FALAN KORKUYORUM UMARIM OTARZ Bİ SORUN ÇIKMAZ DRIVER OLAYINI Bİ ŞEKİLDE ATİ HALLEDER DİYE DÜŞÜNÜYORUM YAKIN ZAMANDA O RESİMDEN BAKTIĞIN EKRAN KARTI ALGILANAMIYOR HATASININ VERDİĞİ EKRANDA BİRDE LİNK VAR ORAYI TIKLADIĞIMDA SİTEYE GİDİP ÇEŞİTLİ DRIVERLER GÖSTERİYOR UYGUN MODELDE ORADAN İNDİRMEYİ DENEDİM AMA İNMEDİ SERVERDE FALAN BİR SIKINTI VAR SANIRIM
    YARDIMLARIN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM YARIN Bİ DAHA DENİYİP BAKICAM NE OLUYOR ARTIK BURADAN ÇÖZÜM BULMAYA ÇALIŞICAM İYİ GECELER...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.