Şimdi Ara

Sistem tavsiyesi oyun pc si

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • I5 4460 msi h81m pro vd anakartli bi sistem toplamaya karar verdim oynadigim oyunlar lol knight online gibi oyunlar çok yüksek olmadan orta sinif bi ekran karti da eklemek istiyorum yardimci olabilecek var mi veya buna benzer bundan daha iyi oyun oynatabilecek bi sistem tavsiye edebilir misiniz şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bütçe ?
  • 1000 liraya kadar gidebilirim ekran kartinda 1000 liralik bi ekran karti darbogaz vb yapmaz dimi aslina bakarsaniz 2500 lira civari bi pc toplamayi düşünüyorum ama yardimci olursaniz çok hakim değilim bu konulara

•  Sistem tavsiyesi oyun pc si
  • quote:

Orijinalden alıntı: tcalpha

Sistem tavsiyesi oyun pc si

Gayet guzel alinabilir

• Islemciyi 6600 almali miyim peki 100-200 tl farkin çok bir önemi yokta, o.c gibi seylerle ilgilenmiyorum bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesapk -- 9 Aralık 2015; 19:42:55 >
  • Gerekmez,knight lol gibi oyunlar için fazla

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun dışı laptop tavsiyesi..
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Son bi sorum olucak hanhi siteleri tercih etmeliyim alirken ayri ayri siteleri tercih etsem kendim evde ilk defa toplamaya calissam basarili olur muyum, ayrica ilgilendiginiz için teşekkür ederim

• Hocam bunlari hangi siteden topladiniz acaba dolar tekrar yukselmeden aliyim ankarti ve ramleri

• quote:

Orijinalden alıntı: enesapk

I5 4460 msi h81m pro vd anakartli bi sistem toplamaya karar verdim oynadigim oyunlar lol knight online gibi oyunlar çok yüksek olmadan orta sinif bi ekran karti da eklemek istiyorum yardimci olabilecek var mi veya buna benzer bundan daha iyi oyun oynatabilecek bi sistem tavsiye edebilir misiniz şimdiden teşekkürler

bu sistemleri bir incele istersen
    http://www.sinerji.gen.tr/sinerji-cmn950-core-i5-4460-8-gb-2x4-1-tb-gtx950-oyun-hediyeli-pmu65896
    http://www.sinerji.gen.tr/sinerji-cmn960-core-i5-4460-8-gb-2x4-1-tb-gtx960-oyun-hediyeli-pmu65897

• enesapk E kullanıcısına yanıt
    sinerji.gen.tr
  • ekran kartı gtx 760 olabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.