Şimdi Ara

Sistem Tavsiyesi (sadece kasa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Aslında sesinden şikayet ettiğim ekran kartımı değiştirecektim sadece ama 200 tlyi sadece ekran kartına vermek istemedim. Sistemimi yenilemeyi düşünüyorum. Monitör, klavye-fare, ekran kartı (bir süre eskisiyle idare edeceğim), hoparlör almayacağım. Sistemi inventus’ra toplamayı düşünüyorum. Amd tabanlı olmasını istiyorum. 700-750 TL nakit ayırdım bu iş için.

Şöyle bir şey ouşturdum.

AMD Athlon II X3 440 işlemci

GIGABYTE GA-MA785GT-UD3H Anakart

KINGSTON KVR1333D3N9/2G 2GB DDR3-1333MHz, Cas9, 1.5V Ram

WESTERNDIGITAL WD5000AAKS Caviar Blue 500GB 16MB 7200rpm SATA 3.0Gb/s Sabit disk

SAMSUNG SH-S223C 22X Siyah, Kutusuz Dvd yazıcı

ASUS TA-9A1-350 350W 2 adet sessiz 120mm Kasa

İşlemci+ Anakart uyumludur anladığım kadarıyla. Crossfire yapmayı düşünmüyorum Anakartı seçmemin özel bir sebebi yok farklı bir kart öneriniz olur mu (m. atx olmasın lütfen) İşlemci olarak da (Amd) farklı bir tavsiyeniz varsa lütfen belirtin. Rami iyi galiba. Sabit disk (500 gb yeterli benim için) sessizlik önemli bu disk nasıl bilmiyorum. Dvd yazıcı için fazla bir alternatif yok zaten. Kasa konusunda şöyle bir düşüncem var. Şu an ki sistemimde FSP Bluestorm II 500 W var. Almayı düşündüğüm sistemdeki güç kaynağını eski sisteme FSP’yide yeni sisteme takmayı düşünüyorum. Farklı bir kasa tavsiyeniz olursa (küçük kasalardan olmasın ekran kartı aldığım zaman sığacakmı diye tasa yapmak istemiyorum )

Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar

• Öncelikle sisteminiz oldukca iyi bir kac değişiklikle fiyat arttırmadan daha iyi yapalım bunu.

Anakartı ASUS M4A785TD-V EVO alın daha iyidir.
    Ram'i CORSAIR VS2GB1333D3 2GB DDR3-1333MHz, Cas9, 1.9V Bellek öneririm.

Sectiginiz kasa psu lu 133tl. Sanırım psu size lazım olacak. Psusuz düsünürseniz 150tl ye full tower kasa alabilirsiniz .
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=2973

Psu lu kasa düşünüyorsanız da THERMALTAKE VD3430BWA MATRIX VX 430W Pencereli Alüminyum Kasa
    almanızı öneririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.