Şimdi Ara

Sistem Tavsiyesi SKYLAKE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam PSU tavsiyeni beğendim tamamdır benim için
    Ama o işlemci soğutucusu çok tuzlu :) O.C yapmayacak olduğum için gerek olacağını düşünmüyorum.Şimdi diyeceksiniz madem hız aşırmayacaksın neden çarpan klidi açık işlemci alıyorsun :) Haklısınız ama başkada Skylake yok ne zaman çıkar bilmiyorum da :)
    SSD pc konusunda anladığım en son parça , ilk defa SSD kullanacak birisi olarak bakış açım şuydu ; SSD çok iyi çok hızlı madem öyle yüksek boyutlu alayım HDD hiç kullanmam dı , fakat teknik detayını tam olarak bilmiyordum o zaman SSD ' ye sabit olarak yüklü oyunlarımı ( CS GO , LoL ve WoW gibi ) ve windows ' u mu yüklemem gerek sadece ?
    Son olarak Asus pro gaming ile MSI gaming arasında yaklaşık 300 tl var ama MSI'da killeres gibi güzel LAN dostu detaylar var yine aynı şekilde ekran kartı konusunda da MSI gtx 970 100 ME de karar kıldım ama bilemiyorum kararsız kaldım onda da ASUS mu seçsem daha iyi soğutuyor diyorlar diye :S

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Apoloclipse A kullanıcısına yanıt
    Hocam o zaman bu soğutucuya da bir bakın derim.Zamanında kullanmış ve de bir problem yasamamistim.

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=4982

Aynen hocam ssd'ye windowsu,sevdiğiniz oyunlarınızi ve de sık kullandığınız programları yüklemeniz daha iyi olur.Diğer resim,müzik,film vs.hdd'ye atarsınız.

Ekran kartı ve de anakart konusunda birsey söyleyip kafanızı karıştırmak istemem :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Darren03

Ekran kartı galax hof i alırsa çok güzel Bu sistemde diğer parçalarla 4500 tl yi bulur ama senin bütçe 5000 tl olduğundan msı 980 alabilirsin yada yine galax hof 980
     Sistem Tavsiyesi SKYLAKE

HDD Allah'a yan bakıyor kardeş.

• Skaylake için henüz erken.
    Anakart için;
    İnceleme yapan siteleri veya markanın kendi reklamlarını incelemek yerine biraz bekleyip kullanıcı gözlemlemelerini incelemek daha mantıklı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Apoloclipse

Hocam çok güzel bir sistem bence fakat yurtdışından alıcaksın anladığım kadarıyla, benim bir kaç gündür yaptığım araştırmalara göre en iyi anakart MSI Gaming Series z170 olan kart, işlemci için zaten Skylake 2 modeli var bütçeye göre istediğini koyabilirsin

Yanliz onun z170-A m7 ve m5 i var hangisini tavsiye edersiniz. Ben asus hero dusunuyordum ama oldukca ucuz msi m7 %50 ye yakin indirimi var

• ktydesign kullanıcısına yanıt
    Tabiki m7 daha iyidir, top model şu anda. Fakat bu m5 kötü demek kesinlikle değil arasında bir takım farklar vardır, nette bulabilirsin özelliklere bakarsan. Fakat M5 çok güzel gözüküyor killeres özellikle online oyuncular için çok önemli olan en LAN bağlantısının performansını artırması çok başarılı.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.