donanımdan pek anlamayan biri olarak bir satış firmasının "sistem topla" sından kendime ortalama parçalarla pc topladım. (ortalama olmayadabilir, bilmiyorum)
para eden parçalar toplam 1678$+KDV ediyor. sisteme ayırdığım bütçe 1500$ civarı. arada dağ gibi fark var. sizden ricam, yukardaki parçalarda abartılı ve uyumsuz olanlar konusunda beni uyarmanız. asıl sormak istediğim 1500$ a istediğim sistem değerlerindeki bir pc alabilirmiyim? benim için, "bu paraya ne toplarım" dan daha önemli olan vasatın üzerinde performans. zira, alman mümkün değil diyecekseniz para biriktirmeye başlayacağım.
Benim ilk gözüme çarpan anakart oldu.O anakartın yerine gigabyte ds3 al.Hem yeni revizyonuda gelmiş (3.3v).Yaklaşık 100$+kdv kar yaparsın oradan. Normal ekrankartı tavsiyesi isteseydin yapardım ama çizim programları filan için kullanacakmışın o konuda arkadaşlar ayrıntılı yardımcı olurlar...
teşekkür ederim katade. sanırım lcd monitörü de daha sonra almam gerekecek. evde 1m^3 e yakın monitör var. biraz daha bozalım gözleri.
anakartı tekrar düşün derim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme