psu yeterlimi, anakart yeterlimi daha iyi birşey almaya gerek varmı performansı çok etkilermi? yada psuyu ayrı kasayı ayrı şekildemi almalıyım??
hertürlü öneriye acıgım onu degil bunu alırsan daha iyi olur tarzında önerilerdede bulunabilirsiniz yada topladıgım sistemin iyi olmadıgını düsünüyorsanıız tamamen farklı bir sistem önerebilirsiniz bütce 2300TL upgrade yapmayı düşünmüyorum uzun süre kullanır baştan yeni toplarım parçalar upgrade yapmaya uygun olması lazım değil yani
psu yeterlimi, anakart yeterlimi daha iyi birşey almaya gerek varmı performansı çok etkilermi? yada psuyu ayrı kasayı ayrı şekildemi almalıyım??
hertürlü öneriye acıgım onu degil bunu alırsan daha iyi olur tarzında önerilerdede bulunabilirsiniz yada topladıgım sistemin iyi olmadıgını düsünüyorsanıız tamamen farklı bir sistem önerebilirsiniz bütce 2300TL upgrade yapmayı düşünmüyorum uzun süre kullanır baştan yeni toplarım parçalar upgrade yapmaya uygun olması lazım değil yani
Sistemin biraz dengesi olmus bence. 4690byerine 4460 yapabilirsin arada nerdeyse fark yokm ssd nin oyunlara bi katkisi yok. ( loading ve yukleme suresi disinda) ssd yi paran olunca ilerdede alip ekleyebilirain bence. Pc basina basina gecince bu sisteme yakin bi sistem toplarim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
güncel
güncel
quote:
Orijinalden alıntı: djnapoleon
güncel
http://i.hizliresim.com/lkbLJX.png daha dengeli bir sistem. hatta ben olsam ssd yi sonraya bıkaıp daha iyi bir ekran kartına yönelirdim.