Şimdi Ara

Sistem Topladım Öneri Ve Görüşleriniz Nelerdir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kasa--- Cooler Master CENTURION5 380W Siyah&Gümüş (CAC-T05) ---95
    İşlemci--- AMD CPU ATHLON 64 X2 4200+ (2.2GHz) 940 Pin D.Core ---88
    Anakart
    Ram--- OCZ 2 GB (2*1 KIT) 800Mhz Platinum XTC DDR2 CL4 ---129
    Ekran Kartı--- PALIT VGA 8600GT-Sonic 256 MB 128Bit DDR3 SLI 16X ---125
    Hard Disk--- SEAGATE 320 GB 7200 RPM 16MB SATA2 NCQ ---96
    Monitör--- 20'' SAMSUNG 206BW Wide Screen(Siyah) ---369
    Hoparlör--- LOGİTECH S200 2+1 Speaker Siyah ---29
    Klavye & Mouse--- LOGITECH (LX300) WIRELESS Siyah ---45
    Floppy--- NEC 1,44 Mb Floppy Siyah ---7
    Card Reader--- USB INTERNAL SONY CARD READER 15 in 1 Siyah ---9

*Fiyatlar Dolar Üzerindendir ve Kdv Hariçtir.
    *Dvd-Rom evde yeni aldığım var onu kullanıcam yoksa unutmadım aklınıza gelmesin yani :)

Anakart için önerilerinizi bekliyorum yani bu sisteme ne gider sizce ?
    Kasa nasıl sizce ? Ayrıca bu kasada galiba tek floppy yeri var o zaman card readeri tercih etsem ilerde disket sürücüsüne ihtiyaç duyar mıyım an gelirde başımı derde sokar mı yani ? Ayrıca bu kasadaki psu yeterli olur mu yoksa yeni bir tane almalı mıyım almalısınız derseniz ne önerirsiniz ?
    Yada kasa olarak Asus TA-250 350 Watt mı almalıyım çünkü aklımda buda var hemde 30 dolar ucuz ve floopy girişi 2 tane ne diyorsunuz ? (Ama gönlümden geçen Cooler Master :) )
    Monitör daha düşük bir şey alıp parçalarınızı yükseltin demeyin o monitörümden vazgeçmem :D
    Ekran Kartı hakkında ne düşünüyorsunuz Fifa 2008 i felan yeni oyunları iyi bir şekilde oynayabilirmiyim.
    Ve Diğer parçalar hakkında görüş ve önerilerinizi bekliyorum.Pc ile yapacağım şeyler oyun + film + eğlence + vs. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeTh CoHeN -- 14 Ekim 2007; 0:13:38 >

• hocam sen bi para olarak ust limitini solermısn ? su anda sistemi toplamis durumdamisn yoksa kagit uzerındemi topladın cunku ben kagit uzerınde topladım ama bi an olsun oturup bi dusun sonucta kasım ayı saglam siddetli gecicek bole bi ay onumuzdeyken 2 hafta once bilg topluyoruz buna bende dahilim ama yani sonra oturup kafayı duvara vurmakta var ben biraz daha disimi sıkıp beklemeye karar verdim hocam yani su anda monitorumu ve kasamı aldım dıer componentler ıcın beklıorm , su anda alacagın bı anakart ıle yenı ıslemcılere upgrade edemıceksın ılerde makınanı sora kafanı taslara vurma usta , ben im kararım beklemekten yanadır ha monıtorunu alırsın , kasanı alırsın , ramlerını alırsın , ama ıslemcı_anakart_ekrankartı icin bi 2 3 hafta bekle derım , sonucta bir kere alıcaksın 2 sene falan kullanıcaksın, benım gorusum bu katılmıorsan nedenini sole bileyim bende topladım bilg cunku
  • şöyle bi teklif sunabilirim o ekran kartını kaldır...
    fiyatı düşür...
    ASUS M2A-VM AMD690G - 75,00 USD AL anakart üzerinde 256 MB TÜMLEŞİK EKRANKARTI VAR... yeni modeller çıkana kadar onunla idare et...
    ekrankartından artan paraylada 4200+ yerine 5000+ çıkar... veya paranı saklayıp yeni kartlar çıktığında değerlendir...

kasa olarak 430W Thermaltake MATRİX kasası kalitedir...
    raminde güzel...geriye kalanlar uygundur...
  • Fiyat Olarak Üst Limitim 1500 Ytl Civarları.
    Yaptığı Liste Kağıt Üzerinden Biraz Öteye Gitti.
    Beklemeyi düşündüm ama çıkacak parçalar yeni yeni oturacak ve fiyatlar üst seviyede olucak bunun için benim üst limitim biraz alt kalıyor :)
    Zaten Ekran kartımı Dirext 10 diye almıyorum şuankilerin adı 10 yani daha onlar oturmadı biraz bilgim var.
    İşlemciler yani fiyat bütçemi artırmam gerekicek çok fazla masrafa girmek istemiyorum zaten taksitle alıcam.
    Anakart konusunda zaten bilgili deilim birşey diyemiyorum.
    Ayrıca birşey sormak istiyorum x0x nickli arkadaşta işlemciyi yükseltmekten bahsetmiş.Ben üst sınırlarıma dayandım fiyat olarak açıkçası işlemciyi yükseltmelimiyim değermi bi 50 dolar felan fark vermeye ?
    Ayrıca kasanın görünüşü hiç beğenmedim tarzım deil :)
  • Arkadaşlar Salı Günü gibi alıcam bu yardımlarınızı bekliyorum lütfen
  • INTEL Q6600
    GIGABYTE 965P DS3
    GEIL 2x1 GB DDR2 800 MHZ RAM
    SEAGATE 200 GB SATA2 NCQ
    MSI 8600 GTS
    SAMSUNG 940BW
    LG H44N
    COOLER MASTER CENTURION 534+

KDV Dahil 1368 $

bence harika bir sistem oldu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.