Bildirim
Sistem topladım yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
parçalar birbirine uyumlu eksen sinerji gibi sitelerden aradaki fiyat farkına ramini 8 yapabilirsin. -
İşlemciyi i5 4460 yapmak istersem ciddi anlamda bir performans artışı hisseder miyim yoksa bu halide yeterli mi ? -
Yaparsan arada bazı oyunlarda hissedilir fark oluşabilirken bazılarında hissedilir fark yaratmaz. Bu oynadığın oyunun nasıl işlemci istediği ile doğrudan alakalı
böyle videolar var youtubeda kendinde bakabilrsinhttps://www.youtube.com/watch?v=wSM8b0cYY2I -
Çok teşekkür ederim son bi sorum daha olucak sistem ortalama ne kadar ömürlü olur çok fazla oyun oynanmayacak olduğunu düşünürsek? -
bu senin beklentinle alakalı bozulana kadar kullanılır kaç senelik pc ler hala kullanımda gıkı çıkmıyor -
Anladım teşekkürler tekrardan.O emektar sahiplerinden biriyim ayrıca :) -
-
1800-1900 bandına biraz zorlarsam çıkabilirim sanırım en azından şu anki gidişat onu gösteriyor.1500 verip 1-2 sene sonra yenileme gereksinimi duyacağım bir sistem almaktansa baştan biraz fazla vermek daha mantıklı olur tabi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byfreddyy -- 26 Mayıs 2015; 15:24:37 > -
yani arada ciddi performans farkı var bütçen kısıtlı olduğu için asıl önemli olan 2 parçaya odaklanamıyorsun 1500TLde. 1900 yaptığın zaman sa sadece 400TL ekleyerek oyunlarda %100e yakın performans farkı elde ediyorsun -
Ekran kartında önerebileceğin alternatifler neler olur peki r9 280 haricinde vatandan toplamak istiyorum. -
vatandan toplamani pek önermem eskisi gibi ucuz değil. r9 280 şuan açık ara F/P kralı illa alternatif arıyorsan amazondan gtx960 alınabilir 640TL civarına geliyor -
Peki teşekkür ederim yardım ve tavsiyeler için iyi forumlar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X