Şimdi Ara

Sistem topladım yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar.Şöyle bir sistem toplamak istiyorum.Parçalar birbirleriyle uyumlu mudur ve şunu şununla değiştirsen daha iyi olur diyeceğiniz parça/parçalar var mı?Bütçem 1,500TL ama biraz daha çıkabilme olanağım olur duruma göre.Sistem vatandan toplanacak.(OC yapılmayacak).Şimdiden teşekkürler.

Sistem topladım yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byfreddyy -- 26 Mayıs 2015; 11:51:47 >

• byfreddyy kullanıcısına yanıt
    parçalar birbirine uyumlu eksen sinerji gibi sitelerden aradaki fiyat farkına ramini 8 yapabilirsin.
  • Nerd Miner kullanıcısına yanıt
    İşlemciyi i5 4460 yapmak istersem ciddi anlamda bir performans artışı hisseder miyim yoksa bu halide yeterli mi ?
    Yaparsan arada bazı oyunlarda hissedilir fark oluşabilirken bazılarında hissedilir fark yaratmaz. Bu oynadığın oyunun nasıl işlemci istediği ile doğrudan alakalı

böyle videolar var youtubeda kendinde bakabilrsinhttps://www.youtube.com/watch?v=wSM8b0cYY2I
    Çok teşekkür ederim son bi sorum daha olucak sistem ortalama ne kadar ömürlü olur çok fazla oyun oynanmayacak olduğunu düşünürsek?
    bu senin beklentinle alakalı bozulana kadar kullanılır kaç senelik pc ler hala kullanımda gıkı çıkmıyor
    Anladım teşekkürler tekrardan.O emektar sahiplerinden biriyim ayrıca :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem Topluyorum Yardım
    19 yıl önce açıldı
    pc toplamak için yardım
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    max bütçen ne kadar ona göre öneride bulunalım eğer 1500 ise senin sistemin üzerine ancak rami 8gb yapabiliriz sinerjiden toplarsak. i5 4460 i3 4170den çok daha uzun ömürlüdür örneğin 4170 eksikliğini şimdiden göstermeye başlarken 4460 için konuşacak olursak şimdiki oyunlarda sorun çıkarmadığı gibi muhtemelen dx12 çıkmasıyla beraber gelecekte de muhtemelen 5 sene kadar hiç bir problemle karşılaşmazsın. Bütçeyi 1900lere esnetirsen 4590 + r9 280li +8gb ram sistem toplanabilir ve 1500tll'k sistemine göre çok daha F/P olur

Sistem topladım yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazeran -- 26 Mayıs 2015; 15:27:15 >

• Lazeran kullanıcısına yanıt
    1800-1900 bandına biraz zorlarsam çıkabilirim sanırım en azından şu anki gidişat onu gösteriyor.1500 verip 1-2 sene sonra yenileme gereksinimi duyacağım bir sistem almaktansa baştan biraz fazla vermek daha mantıklı olur tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byfreddyy -- 26 Mayıs 2015; 15:24:37 >
    yani arada ciddi performans farkı var bütçen kısıtlı olduğu için asıl önemli olan 2 parçaya odaklanamıyorsun 1500TLde. 1900 yaptığın zaman sa sadece 400TL ekleyerek oyunlarda %100e yakın performans farkı elde ediyorsun
    Ekran kartında önerebileceğin alternatifler neler olur peki r9 280 haricinde vatandan toplamak istiyorum.
    vatandan toplamani pek önermem eskisi gibi ucuz değil. r9 280 şuan açık ara F/P kralı illa alternatif arıyorsan amazondan gtx960 alınabilir 640TL civarına geliyor
    Peki teşekkür ederim yardım ve tavsiyeler için iyi forumlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.