Şimdi Ara

Sistem topladım yardım edermisiniz..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • rkadaşlar sistemime düzeltme,öneri ve yorumlarınızı bekliyorum.sistemi pazartesi günü vatan computerden alıcam

8 gb 1600 mhz corsair vengeance ram

750 w +80 plus thermaltake güç kaynağı

1tb seagate 7200 rpm hard disk

msı z97 gaming 3 anakart

intel i5 4460 3.2 ghz işlemci

powercolor r9 290x ekran kartı

zalman z11 plus kasa

42 inc philips full hd led tv

msi gtx970 i çok düşündüm 290x yerine ancak 4-5 fps. ekstra para vermek istemiyorum borçlarım da var şuan biraz yorumlarını bekliyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• batuhantaskin B kullanıcısına yanıt
    Boşa para vermek istemiyorsan i5 yerine amd 8350 veya 8370E modelini alarak 200tl tasarruf etmiş olursun o 200 tl ye 120gb kingston'un ssd'sini almanı öneririm zira topladığın sistem güçlü ssd ile 4 4 lük olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: DembaShow

Boşa para vermek istemiyorsan i5 yerine amd 8350 veya 8370E modelini alarak 200tl tasarruf etmiş olursun o 200 tl ye 120gb kingston'un ssd'sini almanı öneririm zira topladığın sistem güçlü ssd ile 4 4 lük olur

Kafayımı yedin sen ? i5 yerine 8370
  • TheRewenge kullanıcısına yanıt
    oc yaptığın taktirde 8370i i5 seviyesine getirirsin ancak i5 ile oc yaparsanda i5'i daha da yükseltirsin yani ikiside mantıklı ama ssd siz bir sistem
  • 1)i5 4460a oc yapilmaz.
    2)Dx12 testlerinde amd islemciler ucuyor.
    3)Amd islemci alirsan İYİ bir sogutucu da almalisin.

• DembaShow kullanıcısına yanıt
    Soğutucu alman gerekicek.Overlock için en kötü işlemci soğutucu 120 lira 80 lira fark için niye amd alıyım ki ?
  • Dx12 testlerini Microsotf'un yayınladığına eminmisin ? Yalan haberlere kanmayın lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRewenge

Dx12 testlerini Microsotf'un yayınladığına eminmisin ? Yalan haberlere kanmayın lütfen.

Karnimizdan konusmadan once lutfen biraz arastirin.Ayrica Microsoft test yayinlamaz adamlarin isi gucu mu yok.

• quote:

Dx12 testlerini Microsotf'un yayınladığına eminmisin ? Yalan haberlere kanmayın lütfen.

Kanak belirtmeyi unutmusum:www.donanimcibaba.com/2015/02/directx-12-amd-islemcilere-yaradi.html

• quote:

Orijinalden alıntı: o_n_u_r_f_b

quote:

Kanak belirtmeyi unutmusum:www.donanimcibaba.com/2015/02/directx-12-amd-islemcilere-yaradi.html

Dx12 bize niye gelmemişte o adamlara gelmiş ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.