Şimdi Ara

Sistem toplama hakkında yardım edebilirmisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 1000-1200 lira bütçem var sadece kasa toplamak istiyorum pc yi %70 lol counter knight online için kullanıyorum özellikle lol ve knight oynarken kasmasını istemiyorum 60 fps sabit istedigim çözünürlükte oynamak parçaları vatan computerdan alıcam bu işlerden anlamadıgım için gidip kazık yemek istemiyorum stok fazlası ürünleri tavsiye ediyorlar diye duydum parçaları vatandan alıp orada toplatırıcagım almam gereken parçaları yazarsanız cok sevinirim şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: negaa

arkadaşlar 1000-1200 lira bütçem var sadece kasa toplamak istiyorum pc yi %70 lol counter knight online için kullanıyorum özellikle lol ve knight oynarken kasmasını istemiyorum 60 fps sabit istedigim çözünürlükte oynamak parçaları vatan computerdan alıcam bu işlerden anlamadıgım için gidip kazık yemek istemiyorum stok fazlası ürünleri tavsiye ediyorlar diye duydum parçaları vatandan alıp orada toplatırıcagım almam gereken parçaları yazarsanız cok sevinirim şimdiden teşekkürler

MSI
    970A-G43 AMD 970+SB950 AM3+ DDR3 2133MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 Anakart
    197 TL

AMD
    FX X6 6300 Soket AM3+ 3,5GHz 14MB Cache 32nm İşlemci
    284 TL

GSKILL
    4GB Ripjaws DDR3 1600MHz CL9 1.5V Tek Modül Ram
    124 TL

SEAGATE
    3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
    146 TL

XIGMATEK
    ASGARD 382 PURE BLACK EDITION 500W MidT ATX SİYAH KASA
    209 TL

SAPPHIRE
    R7 260X GDDR5 2GB 128Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı
    300 TL

Toplam : 1250 TL

Hayırlı olsun, bir sıkıntın olursa çekinmeden sorabilirsin.

• işlemci i3 olsa ekran kartı nvdia ? bu modeller daha iyi performans saglamazmı
  • işlemci ve ekran kartı aklıma takıldı i3 işlemci düşünüyordum bu konuda aydınlatabilirmisiniz
  • arkadaşlar yardımcı olabilicek varmı i5 işlemci geforce ekran kartımı yapmalıyım arkadaşın yazdıkları uygun mudur
  • en uygun bu gibi.
     Sistem toplama hakkında yardım  edebilirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: negaa

arkadaşlar yardımcı olabilicek varmı i5 işlemci geforce ekran kartımı yapmalıyım arkadaşın yazdıkları uygun mudur

Bu şekilde olabilir;

Sistem toplama hakkında yardım  edebilirmisiniz

http://www.eksenbilgisayar.com/KMDefault.aspx?ctrid=12004

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KASA TOPLAMA YARDIM LÜTFEN
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • peki bu önerdigin düzende lol ü en son grafiklerle kasma yaşamadan oynanabilirmi ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.