Şimdi Ara

Sistem toplama tavsiye/öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, sistem toplamak istiyorum fakat pek bilgili değilim. Şöyle bir kasa yaptım 88000 TL tuttu. Maksimum 80-90 bin TL arasında daha iyi bir sistem tavsiyeniz varsa çok sevinirim.

Anakart: MSİ B760 TOMAHAWK WIFI DDR5

İşlemci: I7-14700k

Ekran Kartı: Gigabyte RTX 4080 Super Windforce V2

Ram: Patriot Viper Venom 32gb (16x2) DDR5 6800MHz CL34

SSD: Kingston Renegade SRNGS/1000G 1TB 7300/6000mb/s

Kasa: MSI MPG Gungnir 300r Airflow

Sıvı Soğutucu: MSI MAG Coreliquid C360 ARGB 360mm sıvı soğutucu

Fan: GamePower Glacia 120 infinity ARGB 3'lü fan seti

Toplama amacım güncel oyunları 4K görüntüde problem yaşamadan oynayabilmek. Bu sistemin yanına da MSI 27" MAG 274URFW Gaming Monitör almayı düşünüyorum. Monitörle beraber 105000 TL tutuyor. Tavsiyelerinize talibim efenim.

İyi forumlar.

• İlla intel alacaksanız intelin yeni işlemcilerin bekleyin, 24 ekime çıkacak
    Oyun için alacaksanız Ryzen 7 7800x3d almaya bakın.
  • Bütçeniz imkan veriyorsa oled monitör tercih edin.

• FaLCoN^ kullanıcısına yanıt

oled ekranların yanma yaptığı için ips ekran düşündüm. 4 saatten fazla kullanmayın tarzında uyarıları var. o yüzden vazgeçmiştim.

• a-f-h A kullanıcısına yanıt

yanıtınız için teşekkür ederim. işlemci dışında topladığım sistem sizce iş yapar mı?

• OLED monitörlerde yanmayı engellemek için cycling mevcut, yeni büyük modellerin hepsinde var denilebilir. Gerçi eger ultrawide OLED alacaksanız esas sorun ilk çıkan seri panellerde yazının net olmaması, yanma degil.

27 alacaksanız daha sorunsuz paneller var fakat, Samsung'da güzel bir model mevcut, 25k bandında alınabiliyor.

• Rectifier R kullanıcısına yanıt

model öneriniz var mıdır? samsung oddyseyler güzel gözüküyor.

• G6 gayet hoş bir panel evet, alınabilir. Eski QD-OLED ultrawide'lardan daha stabil ve 360 Hz. Fiyatı ultrawide'lara yakın ama boyut önemli degilse yazı netligi açısından kesin daha iyi bildigim kadarıyla.

• Kasa olarak lian li lancool 3, cooler master masterbox 600, Corsair 4000d airflow 5000d airflow, nzxt h5 airflow h7 airflow gibi bir çok seçenek varken neden msi?

Sıvı soğutma hakkında çok bilgim yok ama arctic freezer, lian li galahad, Deepcool LT720 gibi ürünler var. Bilen birisi yardımcı olursa daha iyi olur.

• TimFoster T kullanıcısına yanıt

görüntüsü hoşuma gitti diye seçtim, dediğim gibi çok bir bilgim yok. dediğiniz ürünlere de bakacağım teşekkür ederim.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir.uluag -- 14 Ekim 2024; 5:1:47 >

• kadir.uluag kullanıcısına yanıt

ne kadar teşekkür etsem az, çok sağ olun hocam. aradığımı buldum :D konu kilitlenebilir.

• volchi V kullanıcısına yanıt
    Hocam alırsanız mutlaka haberim olsun kurulum ve montaj kısmında da yardımcı olurum.
  • volchi V kullanıcısına yanıt

Hocam güç kaynağı mediamarktta indirime girmiş bilginiz olsun.

Sistem toplama tavsiye/öneri
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.