Şimdi Ara

Sistem Toplama Yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, yeni bir sistem topluyorum öncelikle bütçem 30000 civarı max + 3,4 oynayabilir bunu göz önünde bulundurarak öneri verirseniz çok sevinirim. 15 yıllık laptoptan geçiş yapacağım yani en üst klansmanda beklentilerim yok. Sistemi uygunluk, performans ve geliştirmeye yatkınlık açısından değerlendirebilir misiniz?

Sistem Toplama Yardım!

Ayrıca bilgisi olanlar "Asus 27" VG279Q1R 1ms 144hz HDMI,DisplayPort FreeSync Gaming Monitör" hakkında da yorum yapabilir mi?

• Bu paraya bu e.kartı kesinlikle olmamış. Çok, çok zayıf kalmış .Oyun amaçlı olacak değil mi.

• Evet çoğunlukla oyun amaçlı alıyorum. Bu paranın içinde belirttiğim monitor de var bu arada onu çıkartırsak yaklaşık 25000 gibi bir fiyatı oluyor sistemin

• Full HD monitörde, 27 inç almayın. Pixelleri sayarsınız.Pek tad vermez.

• Öneriniz var mı peki? 5 bin bandında

• Monitörü 2k alın,ekran kartını yükseltin.Bu paraya bu sistem gereksiz bence.
    27 inç monitör ve iyi bir ekran kartıyla 2k oyun oynamak ilerisi icin iyi olacaktır.

Nvidia takintiniz yok ise rx 6750 xt 3060 dan daha iyi olacaktır.Hem yeni nesil bir kart ,az yakar çok kaçar. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lithran -- 12 Mart 2023; 14:6:53 >
  • lithran kullanıcısına yanıt

Abimin bilgisayarım AMD sistem ben ondan çok memnun kalmadım açıkcası o yüzden Nvidia düşünüyorum . Kartı 3060 ti yükseltip ekranı 2k yapsam nasıl olur sizce?

• Metin abi sistemi toplamış dediği bu sistem daha mantıklı.
    İleriye dönük bir şeyler alayım derseniz biraz daha bütçe arttırıp ddr5 sistemlere bakabilirsiniz ,monitorsuz şu an 30000 35000 arasına ddr5 toplanabilir.
  • Çok teşekkür ederim emeh harcamışsınız biraz amatör sorular soruyorsam özür dilerim ama bu ekran kartlarının markaları arasındaki fark ne tam olarak zotac ve asus ekran kartının arasındaki mesela. Önerdiğiniz markada ısınma peoblemi vs yaşar mıyım acaba?

• Hiç bi sorun olmaz. Hiç kafanıza takmayın.

Teknoloji gelişti. E.artlarındaki o acaip ısınmalar ,tarih oldu artık.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.