Bir süredir toplama bilgisayar işinden uzak kaldığımdan bu süre zarfında neler değişmiş tam da çözemedim ama kısa süre içinde bir toplama yapmam gerekti. Bu yüzden bazı sorularım var ve tavsiye bekliyorum. Öncelikle kasa konusunda bana acil yardım gerekiyor. Kasanın sessizliği ve ön panelde usb ve ses girişleri olması birincil önemi taşıyor. Ben biraz bakınırken Aerocool'un bu sixth element beyaz midi tower kasasını beğendim ama bunda usb 3.0 var mı anlamadım. Sessizlik mevzusunu da bilemedim.Bir de bunu güç kaynaksız olarak alsam, şuanki kasamda Thermaltake'in 500W'lık güç kaynağı var ona daolur mu ? illa başka birşemi alayım? İkincisi toplanacak bilgisayar öyle üst düzey bir oyun bilgisayarı olmasa bile civilizationV sims 3 ve nfs için kasmadan, ayrıntılı oynatabilecek kadar olacağını düşünerek intel i3 yeterli olur mu illa i5 mi bakmaliyim? Tabi bir de işte bolca dosya açabilecek vs. halde olsun adamı sinir etmesin istiyorum. işlemciyi de geçtim anakart için genelde msı p67a-g45 yada g43 gözüme çarptı bunlardan hangisi olduğunun bir farkı var mıdır? bir de ekran kartı nvidia olsun ama ne olsun bilemiyorum. ha tabi ram ve harddisk markası da karar veremediğim noktalar. şimdiye kadar ram için kingston kullandım. harddisk için wd ile samsung arasında gidip gelyorum. Esasen ben hiç bir parça konusunda karar verebilmiş değilim görüldüğü üzere :( parçaları kararlaştırsam (özellikle de kasayı) fiyat bakınacağım ama maalesef beynim sulandı. Bir de windows 7 home premium mu almalı? yoksa starter vs. de yetiyor mu? Bütün bunlar için 2000'i geçmeyi hiç istemediğimi, bunlardan başka bir dvd sürücüsü, mouse klavye seti belki ama zayıf ihtimal bir de ekran almayı düşündüğüme de söylersem bana yardımcı olabilecek önerileriniz var mı acaba?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme