Şimdi Ara

Sistem Toplandı G3258 & 660 Ti / TESTLER EKLENDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • birçok malzemeyi forumdan temin ettim totalde 1300TL civarı bir rakam çıktı cebimden.
    Bileşenler:
    G3258 işlemci
    MSİ 660 ti power edition
    Asus h81m-c
    corsair xms 1600 8gb dual kit 4gb
    wd blue 1tb
    asgard 382 kasa
    fsp hyper 500 psu
    zalman k200m klavye ve everest marka mouse
    logitech s120 > creative sbs 380 2+1 ( mahalledeki bilgisayarcıdan 4 tane s120 aldım 4düde haşur husur calısıodu.adamın elinde s120 kalmadı, dükkandaki 2+1 sistemini söküp bana verdi al kardeşim git başımdan diyerek )

şuan battlefield 3 iniyor, istediğiniz test varsa yapabilirim.grafik benchmark testinde gpu %100 kullanılıyor çok şükür darboğaz olmadı.
    işlemci 1170 voltajında 4ghz hızında stok fanla boşta 42-45 yükte 62 65 derece arası değişmektedir.
    GTA 5 TEST VİDEOSU https://youtu.be/5ZjUqyVpHpo
    GTA 5 BENCHMARKhttps://youtu.be/3FsQ7ta2zJ8 Upload sürüyor eklenecek.
    Battlefield 3 TEST VİDEOSU fps test videosu, darboğaz yok ama işlemci kullanımı %100 stok sogutucu oldugundan 4ghz üstüne çıkamıyorum.
    upload hızım kötü oldugundan kısa bir çekim yaptım patlamadan olusan. ani drop fps görülmesi açısından.
    bf3>https://youtu.be/ZIze6PVHSHA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahimscare -- 28 Eylül 2015; 12:22:48 >

• ibrahimscare kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun
  • Güle güle kullan.
  • Teşekkürler arkadaşlar. Yapmam gereken bir ayar vs varmıdır tavsiyeniz varmı.
  • Hayırlı olsun :)
    Stok fanı da değiştirirseniz ileriki zamanda iyi olur :)
    İyi bayramlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuboRq

Hayırlı olsun :)
    Stok fanı da değiştirirseniz ileriki zamanda iyi olur :)
    İyi bayramlar :)

teşekküerler sizede iyi bayramlar, bütçe sıkıntılı, zaten ileride elebet değiştiririm.
    çoğu parçayı 2. el aldım.
  • İşini bilen kullanıcı kendini belli ediyor.

Doların bu seviyelerinde hem bütçe hem de ihtiyaçlar dahilinde oldukça mantıklı bir sistem kurulmuş. Belli ki hem tecrübeniz var hemde güncel olarak bileşenleri ve piyasayı takip ediyorsunuz.

Hayırlı olsun güle güle kullanın
  • Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim, İyi bayramlar hocam.
  • sisteminiz hayırlı olsun. bf3 ve bf4 testlerinde zaten iyi sonuçlar alacaksınız işlemciyi iyi tanıyorum ve bunu garanti ederim. gta 5 test edebilme imkanınız varsa epey faydalı olur zira bende sizinkinin ayarında bir sistem düşünüyorum bizim gibi kişilere klavuz olabilir.
  • sisteminiz hayırlı olsun. bf3 ve bf4 testlerinde zaten iyi sonuçlar alacaksınız işlemciyi iyi tanıyorum ve bunu garanti ederim. gta 5 test edebilme imkanınız varsa epey faydalı olur zira bende sizinkinin ayarında bir sistem düşünüyorum bizim gibi kişilere klavuz olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasenkal

sisteminiz hayırlı olsun. bf3 ve bf4 testlerinde zaten iyi sonuçlar alacaksınız işlemciyi iyi tanıyorum ve bunu garanti ederim. gta 5 test edebilme imkanınız varsa epey faydalı olur zira bende sizinkinin ayarında bir sistem düşünüyorum bizim gibi kişilere klavuz olabilir.

Eklerim hocam, Bu gece indimeye başlarım.Fakat akk var bir kaç gün geçebilir.BF bile originden dün geceden beri inemedi daha premium paketleri var
  • Gta V'de micro stutteringlere fps droplara hazırlan.

(stutteringi düşürmek istiyorsan VSync: Half yap aklında bulunsun.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lana-Del-Rey

Gta V'de micro stutteringlere fps droplara hazırlan.

tamam teşekkür ederim, iyi bayramlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimscare

quote:

tamam teşekkür ederim, iyi bayramlar

Alıntıları Göster
    battlefield 3 testi eklendi.

• Hayırlı olsun.
  • Eyvallah sağolun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimscare

Eyvallah sağolun.
    Hayırlı olsun kardeşim bütçen elverdiğince güzel bir sistem olmuş, güzel günlerde kullan inşallah.
  • quote:

Aynen oyle islemci kullanimi yuzde 100 ekran karti yuzde 70 fps 60 ama 10sn de bir takiliyor oyun ben de msaa yi 4x e dayadim ne oldu fps 30 oldu ama islemci yuzde 70 ekran karti yuzde 100 oldu vsynic de half yapnca 28 29 30 arasinda gidiyor ve takilma yok ayrica 1366x768p de bile msaa 4x sayesinde full hd gibi gotuntu aldim darbogaz olursa tavsiyem msaa yi acmaniz yukseltmeniz kasmayana dem
  • Hayırlı olsun. İşlemci biraz daha iyi olabilirdi. Temiz bir sistem olmuş. İyi bayramlar
  • nbacıshaquılle kullanıcısına yanıt
    Tavsiyeniz için teşekkürler iyi bayramlar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.