Şimdi Ara

Sistem Toplarken Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
2
Favori
22.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Sistem Toplarken Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar

Bir de size uyan RAMler orada "We're now showing 9 of 11 compatible upgrades show all" başlığı altında sıralanmış.. Bakınız ben de 11 adet ürün sıralanmış ve benim anakartımı destekleyen en yüksek mhz (kırmızıyla çizdim) 500mhz..

Siz de çıkan ekranda en fazla kaçı gösteriyorsa o mhz yi destekleyern RAM i alabilirsiniz..

Sistem Toplarken Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar

Aslında bu işin en basiti anakartınzı googleden aratmak ve özeliklerine bakmak olacaktır..(bu arada akartınızın model ve numarasını belirtirseniz ben de ararım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıdemli Yarbay -- 8 Ekim 2007; 22:46:55 >

• hocam o sayfada bana yeşil değil mavi bir düğme çıkıyor. bir de benim gönderdiğim resmin üstünde şu şekilde bir uyarı bulunuyor.

We're sorry.
    Crucial currently does not have any compatible upgrades available for your particular system. If you have questions or would like further support, please contact our support department.

-------

bilgisayarım: Fujitsu Siemens amilo pro v2045 notebook.

----------------
    ben bulamadım bir türlü.
  • Evet tahmin etmiştim, dizüstü bir bilgisayar olduğunu.. Verdiğim site masaüstüler için daha iyi sonuç veriyor..

Ben de nette birşey bulmadım. Zaten dizüstü bilgisayarlaral ilgili donanımlara ulaşmak zor bir iş.. Eğer anakart kitapcığıınız yanınızda ise ona bi bakın. OLmazsa bilgisayarcılara danışınız..
  • çok güzel bi rehber olmuş.elinize sağlık.
  • ellerine sağlık süper bi çalışma olmuş walla bayıldım
  • elinize sağlık teşekkürler
  • horrt ve up
  • keşke bu konuyu yeniden bilgilendirilse bir sürü teknoloji çıktı. inşaallah yenilenir bsşlık.
  • Gayet güzel bir çalışma. Tebrikler.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.