Şimdi Ara

Sistem topluyorum help (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Iyi olmuş bu sekilde bence ileride her turlu upgrade yaparsınız farkli farkli sistemler mevcut incehesap sitesine de bakin derim veya yine ayni yerdrlen baska sistemlere ama sizin soylediginiz kasa ve monitöru tavsiye etmem he alınır mı alınır tabiki ama 21.5 inc 900 tl üzeri cok geldi bana. Aytica 2200g islemci 2400mhz ram da o kasadaki. Yani fiyatları bunlar tabiki ama 3000mhz ram 2300 asagisi islemci ve 24 inc asagisi monitör tercih etmeyin günümüzde. O fiyatlara daha tercih edilebilir urunler var diğer yanit yazan arladaslarda ayni soylemleri yineliyorlar tavsiyem bu yinde size

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daquied kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam sizin attığınız sistemin monitörsüz hali bu sanırım sadece kasa:
    TeknoBiyotik.com / Teknoloji sevenlerin ilacı...
    AMD Ryzen 3 2300X 3.5GHz, RX570 4GB, 8GB Ram, 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Masaüstü - Oyuncu PC
    https://www.teknobiyotik.com/oyuncu-pc-gamer-pc/oyuncu-masaustu/amd-ryzen-3-2300x-4-0ghz-rx570-4gb-8gb-ram-240gb-ssd-oyuncu-bilgisayari.html

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Klavye mouse set i de yukseltme yapmissiniz 70 tl den ordan yukselmis bende denedim neden 4580 oldu diyorim sonradan fark ettim. Daha üst model klavye mouse secmissiniz güzel olmus. Monitorde güzel 1ms 75 hz freesync 24 inc gayet yeterli sisteminiz 120 140 fps vermeyecekse 144hz e gerek yok. Freesync bi artı akicilik sağlar. 27 inc monitör büyük bence şuan orta segment bi kullanici için 24 inc 1 ms 75 hz freesync monitör uygun. He ekran kartın 2080ti olur islemci 7700k üstü olur o zaman alınır 144hz. Bütçeniz nedir farkli kasalar söyleyebiliriz mesela sadece kasa var 4800tl ye 1660ti var kart olarak

• alexturner kullanıcısına yanıt
    Bu sistem nasıl sizce?

Sistem topluyorum help

• Hocam şu sekilde alın derim verdiginiz linkden yukseltme yapın.
    Anakart b450
    Klavye mosue mekanik
    Ve kasa dark ledli camlı.

Sistem topluyorum help

3200 u bulmuyor

Benim aldığım monitör Samsung kavisli 72 hz freesync

Amazondan 800tl yi bulmuyor.

Sistem topluyorum help

Toplam 4 bini bulmuyor güle güle kullanın derim.

Dikkat hdd yok ekleyebilirsiniz.

• Dark spirit kasa mavi led veya kırmızı led sunuyor konusursunuz sipariş verdikten sonra mavi kırmızı hangisini istiyotsaniz. Monitörü tavsiye ederim ben 740 a almistim amazon tr den. Baska monitör de bakabilirsiniz ama bu fiyatta bu ozeliikkte ayrica kavisli bulamazsınız. Ben bulamamıştım bu fiyatlara. Bide hdmi kablo alin amazondan. Tavisye vardı o kabloyu almistim slink sanirim örgü bi kabloydu 15 lira falandı fiyatı. 4 binlira için kesinlikle bunları öneririm.

Edit. Aldığım Kablo inca örgülü buldum amazonda

Sistem topluyorum help

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daquied -- 28 Nisan 2019; 15:28:39 >

• İllegal bir şair kullanıcısına yanıt
    ramin miktarı ya da gigabyte ı değil bahsettiğim şey. mhz değeri. unlost ecoda 2400 mhz kullnaılmış bu performansa etki eder. ryzen işlemci kullanacaksan en azından 3000 mhz olmalı ramlerin.
    Hocam bütçem kasa için max 3.200 civarı. Attığınız monitör benimde hosuma gitti çerçevesiz olcağına curved olsun sıkıntı yok. 800 monitör etti 4.000 TL. Birde fiyat performans ürünü olarak kulaklık mouse klavye alacağım ama onlar sonra işi. Önceliğim 3.200 tl civarında en iyi kasayı toplamak.

Fiyatlar değişmeden dolar iyice yükselmeden bu şekilde al. Sonra Kulaklik tecrubesi olan arkadaslara sor. Kasayı yukseltme yapmazsan 160tl cebinde kalır klavye mouse setini de daha dusuk olan 69.90 ligi secersen ordan da 15 tl kalır 175 tl iyi bi kulaklik alabilirsin. Ben 60tl lik rampage sn9 almistim eh iste idare eder ama kaliteli almanı tavsiye ederim onu da Danış arkadaslara. Ama bu sekilde almanı tavsiye ederim 4 bin tl ödersin bunlara cok makul olur. Monitörden memnunum ben 1 aydir kullanıyorum. Va panel olması da guzel her iki panelin ozelliklerini de barındırıyor. Yardımcı olduysak ne güzel. Hdmi kablo kesinlikle al freesync için malum icinden vga kablo cikiyor monitörlerin.

Son olarak bu sekilde
    Anakart b450
    Mekanik dark klavye mouse set
    Dark seffaf 4 fanli kasa
    Ve Samsung kavisli monitör ve hdmi kablo
    4 bin tl tutuyor gayette makul bi sistem bütçene de uygun.

Edit. Klavye mouse kulaklık demişsin zaten 3178 tl icerisinde 90 tl lik guzel bi klavye mouse set var uygun fiyatlı. Sadec3 kulaklık kalıyor geriye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daquied -- 28 Nisan 2019; 17:10:27 >

Vallahi hocam şimdi videosunu izledim de özellikler iyi olsada kasanın dış görünüşü hiç hoşuma gitmedi. Ben rgb fanlı kasa arıyorum bunuda öyle sandım değilmiş dediğiniz gibi sadece kırmızı mavi şerit çekilmiş ışık bile yok.

Monitör samsung curved
    Klavye mouse kulaklık onlarıda sonra alıcam
    Ama ilk önce kasa işini halletmem lazım bu şekil hoşuma gitmedi dış görünüş.

https://youtu.be/f6jgGKe28DY

Alacağın sitenin incelemesi bence gayet makul bi kasa rgb destekliyor anakart harici bi rgb kontrol edici almana gerek yok. Rgb fan alabilirsin sadece anakarta bağladığın zaman kontrol edebilirsin. Ama bu sekilde de güzel benim tavsiyem bu kasa yonunde.

Edit. Led yok demişsin kırmızı veya mavi ledli fanlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daquied -- 28 Nisan 2019; 17:16:47 >
    İzledim hocam bu led sayılmaz anca karanlıkta belli oluyor reflektör gibi. Hiç hoşuma gitmedi. Rgb fiyatlarına baktım pahalılar.

https://youtu.be/eHEEHlwgHrc

Buda alacağın sekilde bi incelemesi

Senin monitörün samsung olacak
    Anakart in b450 olacak
    Klavye mouse yine dark marka mekanik olan olacak.

Kasa nasıl görünüyor ve performans icin bakabilirsin.

Rgb pahalı birsey tabiki bu kasalardan :)

Bu videoyu izledim hocam görünüş olarak hiçbiri hoşuma gitmedi. Klavye mouse aşırı dandik gözüküyor. Onu keskinle almam. Monitör markası acer ayaklığı şekli hiç hoşuma gitmedi. Kasada rgb olsa sadece kasalı şeklini alırdım ama kasada hoşuma gitmedi. Yanlış anlaşılmasın hepsininin özellikleri iyi yani iyi derken benim için yeterli ama görünüş olarak içime yatmadı açıkcası.

Monitör olarak samsung curved yada aoc alıcam o kesin
    Klavye mouse artan paralarla karar vericem.
    Ama kasanın değişmesi gerek

Sizin attığınızı sadece kasa şeklinde topladım 3 bin tl çıktı
    Kasa + kasa yükseltme 400 tl gibi bir fiyata çıkıyor. Eğer başka kasayla almamı kabul ederlerse bunu alabilirim

Sistem topluyorum help

Aynı kasayı atmışız kasa yükseltme ve klavye mouse iptal edip aynı paraya ram yükseltmek daha iyi olur gibi 16 gb ramli b450 anakartlı 3.190 TL

• quote:

Orijinalden alıntı: İllegal bir şair

Aynı kasayı atmışız kasa yükseltme ve klavye mouse iptal edip aynı paraya ram yükseltmek daha iyi olur gibi 16 gb ramli b450 anakartlı 3.190 TL
    Böyle de guzel bi tercih olabilir dışı değil içi önemli

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.