Şimdi Ara

Sistem topluyorum help

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • %90 Oyun, %10 internette surf yapmak amaçlı bilgisayar topluyorum. Şuan laptopum var bunda sadece LOL ve csgo oynayabiliyorum. Yeni pc'mde Pubg, apex vs de oynayacağım.

Kasa olarak UNLOST ECO modelini beğendim bütçeme uygun oynamak istediğim oyunlarıda oynatıcak gibi görünüyor kafama yattı açıkcası.

Pubg: 70-85 fps
    Lol: 150-200 fps
    Csgo: 200-250 fps
    Veriyor. 3 bin tl lik sistem için iyi bence. Bana yeter diye düşünüyorum

Sistem topluyorum help

Monitör olarak Aoc'un şu modelini beğendim çerçevesiz olması çok hoşuma gitti. Ips panel 75hz 5ms özelliklere sahip:

Sistem topluyorum help

Çok profesyonel bir oyuncu değilim bu sistemin bana yeteceğini düşünüyorum. Ayriyetten Klavye mouse kulaklık ihtiyacım var bütçem 400 TL.

Kasayı kendim toplayınca bütçemi aşıyorum hep, hazır sistem tavsiyeniz varsa onlarıda atabilirsiniz.

Birde sanırım bu unlost ecoya overclock yapıyolarmış ömrünü kısaltıyor diyolar doğru mu? İlerde elime para geçince sistemi yükseltmeyi düşünüyodum yani anlayacağınız uzun süre kullanmak istiyorum.

Her türlü tavsiyenize, görüşünüze açığım.

• hocam 5ms tepki süresine sahip olan 21.5 inc bir monitore sırf çerçevesiz diye 900 küsür lira vermek saçma olur bence.

AOC 21.5" G2260VWQ6 modeline bakabilirsiz, en az 150-200 lira daha ucuzdur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falsedreams -- 28 Nisan 2019; 3:0:6 >
  • falsedreams kullanıcısına yanıt
    Monitör konusunda cahilim. İnç arttıkça pikselleşme olduğu söyleniyor o yüzden 22-24 inç arıyorum. 1 ms ile 5 ms arasında çok fark varmı? Birde 75hz ile 144 hz ile?
  • hocam fps oyunlarını oynayacaksanız tabi farklar gözle görülebilir derecede olur. fakat seçtiğiniz sistemde apex, pubg gibi oyunlarda zaten 144 fps alamayacaksınız. eğer 144 fps alamayacaksanız 144hz monitor almanın da pek bir mantığı olmaz. ekstra 15-20 hz'den yararlanmak için de +1000 lira koyup 144hz monitor almak gereksiz olur. CS:GO'da oyunu çok farklı hissedersiniz 144hz ile fakat değer mi bilmem. ben de şu anda monitor alma aşamasındayım ve sizle aynı oyunları oynamaktayım. 75hz 1ms monitor ile yetinmekte fayda var gibi :)
  • Monitör ASUS VP 228QG olabilir
    Farkı ekran kartında değerlendirebilirsiniz. En azından saat hızları daha yüksek ve OC edilebilir Pulse modeline geçersiniz
  • Monitörün fiyatı çok yüksek o fiyata 27 inç aynı ozelliklerdr monitör alırsınız.

24 inclik 75 hz bi monitör bakın derim 600 tl ye alabilirsiniz. 21 inc alacaksanız kasa fiyatinizla ayni fiyata satilan model var teknobiyotik de ona bakin derin klavye mouse dahil rx 570 li 21.5 inc 75 hz monitörü olan sistem 3799 tl idi
  • TeknoBiyotik.com / Teknoloji sevenlerin ilacı...
    AMD Ryzen 3 2300X 3.5GHz, RX570 4GB, 8GB DDR4, 1TB HDD, 21,5" 75Hz Monitör Oyun Bilgisayarı
    https://www.teknobiyotik.com/amd-ryzen-3-2300x-3-5ghz-rx570-4gb-8gb-ddr4-1tb-hdd-21-5-75hz-monitor-oyun-bilgisayari.html

3900 lere cikmis dolar yuzunden kesinlikle bunu tavsiye ederim. Videosunu da izleyin

Edit: opsiyonlar ile islemciyi 2600 yapin derim. Diger opsiyonlarida kullanabilirsiniz. Diger sistemlere de bakabilirsiniz. Itopya, incehesap vs dende bakin derim rx590 li sistemlerde var 1660ti li sistemler de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daquied -- 28 Nisan 2019; 13:5:5 >

• unlost ecoyu alma derim.
    1- ryzen 2200 g o seviyede düşük kalıyor
    2- ryzen işlemcilerde ram frekansı önemlidir. 2400 mhz ram çöp bu sistemde.

önerim çok daha ucuza çok daha iyi şu sisteme bi bak derim:
    TeknoBiyotik.com / Teknoloji sevenlerin ilacı...
    AMD Ryzen 3 2300X 3.5GHz, RX570 4GB, 8GB Ram, 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Masaüstü - Oyuncu PC
    https://www.teknobiyotik.com/oyuncu-pc-gamer-pc/oyuncu-masaustu/amd-ryzen-3-2300x-4-0ghz-rx570-4gb-8gb-ram-240gb-ssd-oyuncu-bilgisayari.html

anakartı 450m yaparsan daha iyi olur. alacağın ram 3bin mhz den aşağı olmasın ryzende

• Tunyukuk kullanıcısına yanıt
    Hocam çerçevesiz monitör istiyorum ya çok hoş gözüküyor
  • daquied kullanıcısına yanıt
    Bu sistemde güzelmiş düşünülebilir. Ama işlemci yükseltme bulamadım
  • İllegal bir şair kullanıcısına yanıt
    O zaman eyvallah tamam
    Evet islemci bu sistemde yukselmiyormus gördüm. Ama monitör yukseltiliyor 108 tl ye 24 ince cikiyor. Sonucta bi indirim yapıyorlar demekki islemci baya uyguna geliyor ki islemci güncellemeyi kapatmışlar. Benim aklıma öyle geliyor. Yinede tavsiye ederim monitör yükseltme ile 23.8 sanirim yükseltme seçeneği. 4000 liraya geliyor gayet güzel bir sistem fiyatına göre. Sıfırdan alacak olsam kesinlikle alacağım bi sistem. 2300x de gayat iyi en azından sizin sunduğunuz kasaya ciddi rakip
    Karşılaştırmasını yaparsak hangisi daha önde? Mesela ilerde unlost ecoda 300 tl verip ram yükseltebilirim, ekran kartı yükseltebilirim? İlerde mesela bu sistemlede yapabilir miyim?
  • dodofran D kullanıcısına yanıt
    İlerde ram eklemeyi düşünüyodum unlost ecoya 8*2
  • Model degil ama ozellik olarak 120hz 24 inc yeterli olacaktir size. Freesync elbette artidir. 75 hz bu devirde dusuk kalir, 144 hz de pahali gelebilir size. Bende 27 inc 1080p monitor var oyle dusundugunuz gibi pikseller sayilmiyor ama sinir 27" denebilir 1080p icin.
  • L.J kullanıcısına yanıt
    75 hz olmasına razıyım çerçevesiz istiyorum yada ince çerçeveli
    Bunda da yukseltebilirsiniz. Dediğim gibi 108tl fazla verip 24 inc yapin bence monitörü 100tl icin 21.5 inc kullanmayın. Sunduğunuz sistemden islemci olarak daha iyi. Sadece oc yapamazsınız oc yapmak icin b450 chipset seçin derim hem ozellikleride daha güncel oradan yine yukseltme yapabilirsiniz.
  • O sistem 3200 liraya değmez monitör ise o fiyata 5 MS çok pahalı sırf çerçevesiz olacak diye o parayı verme bence . 4000 liraya rx580 ryzen 5 2600 Asus b450 anakartli 16 GB ramli 480 ssdli sistem topladım . Şimdi unlost sisteminde ne anakart ne işlemci ileriye yönelik değil , hepsi giriş seviyesi ... Monitör de aoc 24vq6 öneririm 75 Hz 1 ms freesync anti blue light ve fiyatı 850 lira civarı . Pubgde orta ayarlarda 130-140 csde 300-350 FPS alıyorum . 800 lira daha fazla ödeyip daha ileri dönük bı sistem topla bence
    böyle bir fiyat çıktı ortaya

Sistem topluyorum help
  • Ssd eklemesi de yapabilirsiniz. 4200 e gelir ve sizin soylediginiz kasadan artı olarak daha güçlü islemci daha hızlı ram 1tb daha fazla depolama daha büyük ekran sahibi olursunuz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.