Şimdi Ara

Sistem Topluyorum Tavsiye!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Böyle Bir Sistem Toplamak İstiyorum Güç kaynağı ses kartı vs Dahili Bileşenler Ne kadar uyumlu veya değil power yetermi yetmezmi bilmiyorum tavsiyeleriniz nedir acaba bütçem ise resimdeki kadar dır. Şimdiden Teşekkür Ederim.

• GangMercy G kullanıcısına yanıt
    ekstra ses kartına ihtiyacınız yok onun yerine bi gaming anakart alırsınız. tam bütçenizi ve kurulum amacınızı belirtirseniz daha uygun f/p ve kalite açısından iyi bi sistem önerebiliriz
  • Açıkçası Toplamam İstediğim Pc'yi Gaming Pc Olarak Düşünüyorum Ve bu Fiyatlarda Bişey Olmasının İstiyorum Yani Mesela The Witcher 3, Gta 5 gibi oyunlara giridimde dur şu ayarı düşüreyim dur şunu yapayım olsun oyunlar kassın istemiyorum daha ç.ok oyun tmelli ve arada birde kod yazma, Video Editleme tarzı işlerimide de rahatlaıkla kullanabilceğim bi Pc İstiyorum
  • I5 6600
    Msi B150 bazooka
    Kingston hyperx fury 8gb 2133mhz
    Wd caviar blue 1tb
    Samsung 850evo 120gb
    Zalman z3 600w
    Msi gtx970 gaming

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Verdiğin Sistem Çok Hoşuma Gitti Fakar Dddr4 olduğu için sanırım kendi pcmdeki Dddr.3 rami kullanamıcam bide 500gb hardiski takabilrimymim bu sistem giriş farkı varmı bilmyorum ayrıyatten bu yolladığın sistem beni ne kadar götürü mesela 3-4 sene boyunca yeni çıkan oyunlar sıkıntısız götürürmü
    Ddr3 kullanılmaz. Hdd yi takabilirsiniz. Ne kadar götüreceği ihtiyaçlarınıza bağlı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Oyun sistemi topluyorum ..
    14 yıl önce açıldı
    Sistem Topluyorum Yardım
    19 yıl önce açıldı
    Toplama sistem tavsiyesi
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ya ihtiyaç nedrken ünv geçtiğimde kodlama işleriyle aşuırı haşır neişr olma planıdayım bide yeni çıkan oyunların %90 oynamaya çalışırım bu tarz ihtiyaçlar film ve dizi işlerini zaten her pc yapıyor o yüzden onları söylemiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.