Şimdi Ara

Sistem Upgrade mi yoksa sıfır mı toplayayım ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kingocd

quote:

Orijinalden alıntı: ZaPT!Y3

quote:

OC yaptın mı? Yapıp yetmedi diye mi açtın tekrar? Eğer öyleyse tekrarlıyorum, oyun amaçli i7 paranı çöpe atmaktır. Üstteki arkadaş araştırmamış. I5 6600k ve msi/asus 170a daha yüksek performans gösterir oyunlarda i7den. I7 6700 alıp zaten 170a anakart alınmaz, o ayrı komik.

o.c yapmayı bi araştırayım hocam. Ya sistemi yakarız, yada bu işi beceririz. Bi deneyeyim bakalım

istesen de yakamazsın, dont worry.

üstteki mesaja baktınız mı hocam. Olmuş mu acaba :) ?

• Arkadaş laf etmiş te araştırmadan yorum atmış diye. Hiç alaksı yok. Ben arkadaşın bütçesine göre ileriye yönelik fikirler sundum. Siz bence bir araştırın boşverin onu bunu. Eğer parası yetiyor ise K serisi alabilir. Tabi 6700K pahalı gelecektir. Sonuçta arkadaş burada sıfırdan bir sistem toplamıyor öyle değil mi? Öyle olsa zaten dieğr sistem bileşenlerine de yatırım yapması için derdim ki i5 6600K alsın. Bence bütçesi i7 ye yetiyor iken 6700 daha iyidir. Hem arkadaş ın overclock ile işi zaten yok o yüzden oc modeller gereksiz. i7 6700 duru iken 6600k bence çok mantıksız. Alsın bir i7 6700 bütçesine de yetiyor baksın geleceğe, tamamdır. Ha anakart konusuna gelir isek doğru orada k işlemci olmadığı için oc anakart önermek mantıksız olmuş başta i7 6700K bakmıştım çünkü o yüzden. Neyse Anakart içi ise şunu önerebilirim; MSI H170 Gaming M3 bu iyidir. Hem i7 6700 size daha uzun vaadede daha fazla avantaj sağlayacaktır. Boşuna Oc i5 6600k almayın. Hem bütçeniz de yetiyorken. Sonradan niye i7 yi almadım dersiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• techniquest35 kullanıcısına yanıt
    K
    1:http://www.tomshardware.co.uk/answers/id-2874493/6500-6700-gaming.html
    2:https://m.youtube.com/watch?v=rKb9beFT730
    Araştıralım lütfen. Arkadaş oyun oynayacağım diyor sen i7 diyorsun. I7nin artısı hyperthreading, çoğu oyun(city builder hariç) max 4 çekirdek kullanıyor. Uzun bir süre de üstüne çıkamaz(directx 12). I7 ile i5 arası fark 500 tl iken değer mi bu fark kullanmayacağın 4 "çekirdek"in PCnde olması için. Kendim de test ettim bu arada, yazın sağolsun ikisini yan yana görmediğine eminim artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

OC yaptın mı? Yapıp yetmedi diye mi açtın tekrar? Eğer öyleyse tekrarlıyorum, oyun amaçli i7 paranı çöpe atmaktır. Üstteki arkadaş araştırmamış. I5 6600k ve msi/asus 170a daha yüksek performans gösterir oyunlarda i7den. I7 6700 alıp zaten 170a anakart alınmaz, o ayrı komik.

o.c yapmayı bi araştırayım hocam. Ya sistemi yakarız, yada bu işi beceririz. Bi deneyeyim bakalım

istesen de yakamazsın, dont worry.

üstteki mesaja baktınız mı hocam. Olmuş mu acaba :) ?

Yakamazsın derken kastım buydu
    https://m.youtube.com/watch?v=wnH0luwrcfE
    Şu videoyu izle, 4ghz civarına çek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kingocd kullanıcısına yanıt
    Siz bildiğiniz yolda ilerleyin hocam. Benim laf anlatmama gerek yok. Neyse ;) Testlere göre sistem kararı veren bir kişi daha. Ona bakarsanızbir başak testlere de bakın 6700 6600k yı solladığı testler de var. Neyse siz öyle bilin, öyle devam edin problem yok :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.