Şimdi Ara

SİSTEM UYUMLULUĞU HAKKINDA . SİPARİŞ VERİLECEK . (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ortalama bir bütçe söylerseniz ve sizin kesin şu parçalar olsun dediğiniz bir sistem konusunda yardımcı oluruz veri depolama için kullanılan parçalar her sistemde hemen hemen çalışır.
  • huso kullanıcısına yanıt
    İşte o kötü olur zira bilgisayar çok dolu . En kötü seçenek öyle yaparız . Peki 2060’a düşsek . Tabi düz 2060 değil ? Yine işlemci için o paralara çıkmamız mı gerekir hocam ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ridvan Dilmac kullanıcısına yanıt
    Hocam 10.000 TL yi geçmesin mümkünse . 10.000 altı her durum da benim için kârdır . Parça konusunda şu olaylardan sonra kesin konuşamıyorum :) her türlü fikir ve öneriye açığım

• quote:

Orijinalden alıntı: RKC55

İşte o kötü olur zira bilgisayar çok dolu . En kötü seçenek öyle yaparız . Peki 2060’a düşsek . Tabi düz 2060 değil ? Yine işlemci için o paralara çıkmamız mı gerekir hocam ?
    2060Super ile Ryzen 5 1600AF bir denersiniz baktınız olmuyor o zaman İslemciyi yukseltirsiniz.
  • Bu konuyu kapatıp sistem tavsiyesi hakkında yeni bir konu açayım .

KONU KAPANABİLİR .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RKC55 -- 1 Mayıs 2020; 10:44:48 >
  • quote:

Hocam görülen o ki sıfırdan yeni sistem toplayacağım ssd ve hard disk hariç :) kafamda 6-7 bin lira civarlarına toplamak vardı ama sanırım 10 bin’i gözden çıkartacağım . 10.000 limitli sistem tavsiyesi alabilirim sizlerden
    ana bileşenler ve kaliteli bir kasa.. ekran kartını artık ne koymak ısterseniz bütçenize göre...

sinerji üzerinden toplanmıstır

SİSTEM UYUMLULUĞU HAKKINDA . SİPARİŞ VERİLECEK .

• acura07 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu şekilde sistem toplayıp kurulu şekilde gelecek kasaları araştıracağım siteler var sanırım . Linklerini pm yoluyla ulaştırırsanız çok sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RKC55 -- 1 Mayıs 2020; 10:52:11 >
  • quote:

Hocam görülen o ki sıfırdan yeni sistem toplayacağım ssd ve hard disk hariç :) kafamda 6-7 bin lira civarlarına toplamak vardı ama sanırım 10 bin’i gözden çıkartacağım . 10.000 limitli sistem tavsiyesi alabilirim sizlerden
    10 k ya

3700x
    2070s li sistem ssatiyorum :))
    https://forum.donanimhaber.com/orta-ust-seviye-gaming-pc-3700x-2070s--143160759#143160759
  • Signum S kullanıcısına yanıt
    Sıfır düşünüyorum hocam teşekkür ederim :)

• quote:

Hocam bu şekilde sistem toplayıp kurulu şekilde gelecek kasaları araştıracağım siteler var sanırım . Linklerini pm yoluyla ulaştırırsanız çok sevinirim
    hazır sistemlerde genelde iyi anakart, psu, ve kasa kullanılmaz.

sistem montajı cok zor bır olay degıl ama yapamam dersenız parcaları toplayıp bır bılgısayarcıda toplatabılırsınız.
    yada tum parcaları ıtopya sınerjı gıbı yerlerden alıp montaj hızmetını ucretsız olarakta alabılırısnız.
  • hocam 2070 alıp ne yapacaksın 2060 kafi gelir.full hd hatta 2kda oynarsın rahat rahat.2070in olayı 2k monitörle belli olur.halihazırda kaliteli bir monitörünüz yoksa 2070 almamanız daha iyi.bu başlığı veya açılacak başlığı iletirseniz takip etmek istiyorum bende bir bilgisayar alacağım.
  • Hocam 28’ 4K monitör aldım o yüzden kartı biraz kuvvetli istiyorum :) bu konudan takip edebilirsiniz

• acura07 kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğim gibi uyumluluk hakkında pek bilgi birikimim olmadığı için kafama göre kasa toplamak istemiyorum . Darboğaz vs yaşarım diye . Ama en mantıklısı mesela vatan bilgisayar’a gidip orada ki çalışanlarla toplamak gibi duruyor

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.